Ο Κυριάκος είναι το αλατοπίπερο της ζωής

Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους Έλληνες που ψήφισαν τον Κυριάκο -Κούλη- Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2019.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τις διαδικτυακές μου εξορμήσεις χωρίς αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο, που παριστάνει τον πρωθυπουργό στο προτεκτοράτο.

Βασικά, όλος ο θίασος της Νέας …Δημοκρατίας είναι πραγματικά υπέροχος, ενώ και οι κομπάρσοι των νεοδημοκρατών -να σαν τον Μιχαλάκη ένα πράγμα- ξεπεράσαν κάθε προσδοκία.

Θα μου πείτε τώρα, τι μιλάμε και εμείς οι Αμερικανοί που πήγαμε από τον Trump -που είναι η απάντηση στο ερώτημα πως θα ήταν ο Λουδοβίκος μετά από 3 αιώνες solarium- στον Biden που έχει πεθάνει και δεν τον έχουν ενημερώσει ακόμα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Βασικά, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πανδημία με πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Αλέξη Τσίπρα και απέναντι τους καράβλαχους τους φιλελέδες να μιλάνε επί 9 μήνες για Mακεδονίες και πίτσες. Θα κόβαμε όλοι φλέβες.

Ο Κυριάκος είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Είναι το καλύτερο ναρκωτικό.

Και αντί να τον ευγνωμονείτε, ρε κουτά, που σας διασκεδάζει μέσα στην κλεισούρα σας, γκρινιάζετε για τα πάντα.

Την μια γιατί κάνει μοτοκρός, την άλλη γιατί τσουβαλιάζεται με άλλους 30 την ώρα της μάσας, σε ανοιχτό χώρο πανάθεμά σας, όπως μπορείτε και εσείς άλλωστε, και μάλιστα κατόπιν εισηγήσεως της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που έκρινε ότι, αν 30 άτομα τρώνε μαζί μπακαλιάρο σκορδαλιά, τότε δεν τολμάει να τους πλησιάσει κορονοϊός ούτε στο χιλιόμετρο, και είναι και εμβολιασμένοι· άντε να καταλάβεις μετά αν το εμβόλιο έχει παρενέργειες.

Τι αχάριστος λαός αυτοί οι Έλληνες ρε συ.
Δεν φτάνει που έχουν λιώσει ότι πιτζάμα είχαν και δεν είχαν.

Δεν φτάνει που ο Κυριάκος τους έχει σώσει από την κατάθλιψη.
Μην και δουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο ή ελεύθερο, αμέσως να τον κλειδώσουν μέσα.

Ψιτ, αγαπούλες, τον Κούλη ψηφίσατε. Δεν ψηφίσατε τον Ρέιγκαν που πήγαινε για ύπνο από τις 6· τι χιούμορ έχει η ζωή.

Πραγματικά, το χαίρεσαι, εκτός αν είσαι σκατόψυχος, να βλέπεις τον Κούλη να ζει τώρα -μιας και η ζωή τώρα είναι-, μάλιστα ακριβώς όπως θα ήθελαν να ζουν 10 εκατομμύρια Έλληνες και χωρίς να του καίγεται καρφί να λογοδοτεί σε κανέναν.

Άσε που, αν τον κλειδώσετε μέσα, θα σας φέρνει το ένα μνημόνιο πίσω απ’ τ’ άλλο, δεν λέτε πάλι καλά που το κωλοβαράει όλη μέρα, κάθε μέρα;

Αν και μεταξύ μας, Κυριάκο, δεν σου κόβει καμάρι μου.

Σπάνια χάπατα οι Έλληνες, αλλά έτσι και πετύχεις να εξεγερθούν και αυτοί -σκέψου το λίγο και πες μου αν το βλέπεις να ‘σαι κάπως μπάμιας-, πραγματικά θα σε γράψει η Ιστορία σαν τον πιο ηλίθιο αρχηγό κράτους ever.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να τους καταλάβω τους νεοδημοκράτες.

Τόσο απελπιστικά ηλίθιοι;

Ντιπ;

Με εκτίμηση,

Άρης

Υ.Γ.1 Είχες γράψει κάποια στιγμή ένα κειμενάκι, νομίζω στο πρώτο lockdown, όπου έλεγες ότι ο Κυριάκος δουλεύει undercover για τον κομμουνισμό. Ίσως, η πιο λογική εξήγηση χαχα. Επίσης, θυμάμαι και ένα podcast του Κώστα που έλεγε ότι η ελευθερία είναι σχετική, καθώς σε μια δικτατορία, ο δικτάτορας είναι ο πιο ελεύθερος άνθρωπος στον κόσμο. Αν το θυμάμαι και αυτό καλά. Αλλά μην το βαρύνουμε ε;

Υ.Γ.2 Εμείς, πάντως, σε λίγες ώρες πάμε για άλλη μια εξόρμηση στα χιονισμένα μας τοπία -δυο μέρες το προετοιμάζουμε- αλλά αφενός δεν είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας για να λογοδοτώ -αχαχαχαχαχαχα- και αφετέρου δεν έχουμε lockdown. Είμαστε και κάπως πιο ανέμελοι να πω την αλήθεια από το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας.

Υ.Γ.3 Μπράβο και στους κατοίκους της Ικαρίας που υποδεχθήκανε με μούντζες τον πιο λαοφιλή, σύμφωνα με τα έγκριτα ΜΜΕ της χώρας, πρωθυπουργό που είχε ποτέ η χώρα. Μην νομίζετε και αυτός σας χαιρετούσε μέσα από τα φιμέ τζάμια.

(Φίλε Άρη, δίνε πόνο. Άρη, ευλογία ο Κυριάκος για όσους γράφουν ή σχολιάζουν. Ρώτα και τον Ζαραλίκο. Πραγματικά, να είναι καλά ο Κυριάκος. Μακάρι να μείνει πρωθυπουργός για πάντα. Αν και ο Άδωνις δεν είναι κακός. Νομίζω πως ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τόσο άψογη αντιστοιχία του ανθρώπινου δυναμικού της Ελλάδας με αυτούς που παριστάνουν πως κυβερνούν. Άρη, αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση τώρα και είχε κάνει όλα αυτά τα μπάχαλα και τα αίσχη που έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία -ή ακόμα και αν δεν τα είχε κάνει- θα είχαμε εμφύλιο. Το έχω γράψει αυτό πως ευτυχώς που είναι κυβέρνηση στον καιρό της επιδημίας η Νέα Δημοκρατία. Και το εννοώ. Τουλάχιστον γλιτώσαμε τον εμφύλιο. Η πλάκα είναι πως έγραψα εγώ το κείμενο και μετά τα είπε και ο Τσακαλώτος. Καμία φαντασία οι συριζοπασόσκοι, όλα από τα μπλογκ τα περιμένουν. Άρη, σου ζητάω συγγνώμη αλλά έφαγα από το κείμενό σου το tweet ενός τύπου που δουλεύει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν έχω ξεχάσει τις αθλιότητες αυτών των τύπων που την είχαν δει εξουσία και τώρα πουλάνε πάλι πνεύμα. Όσο ξερνάω με τους φιλελέδες ακροδεξιούς, ξερνάω και με τους συριζοπασόκους. Και τουλάχιστον οι ακροδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας δεν κρύβουν τι καθάρματα είναι, ενώ οι συριζοπασόκοι πουλάνε και ιδεολογία, αν και απέδειξαν πως η μόνη ιδεολογία τους είναι η καρέκλα, γιατί είναι και πεινάλες. Άρη, ο Κυριάκος είναι πολύ χρήσιμος γιατί τον βλέπεις, λες αυτός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, και το παίρνεις απόφαση πως δεν υπάρχει λόγος να σκας για τίποτα. Οι Έλληνες είναι καμένοι. Να είσαι καλά, Άρη. Να περάσετε όμορφα στα βουνά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.