Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει και το παραδέχεται

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση ειρωνεία σε βάρος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, επειδή παραδέχεται πως δεν ήξερε για την τραγική κατάσταση των τρένων και του σιδηροδρομικού δικτύου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παραδεχτεί ευθέως, στην διάρκεια της πανδημίας, πως δεν ήξερε τίποτα για την επιστημονική μελέτη των κ.κ. Τσιόδρα και Λύτρα για αυξημένη θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε αντρίκια πως δεν είχε ιδέα για το Predator, με το οποίο παρακολουθούνταν συνεργάτες του, υπουργοί και αντίπαλοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε με τον πιο έντιμο τρόπο πως δεν είχε ιδέα για το ότι στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας δεν δουλεύουν ούτε τα φανάρια.

Και τώρα, πολλοί άνθρωποι ειρωνεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν ήξερε απολύτως τίποτα.

Σε μια χώρα που οι πάντες τα ξέρουν όλα και είναι γιατροί, επιδημιολόγοι, στρατηγοί, πυροσβέστες, σταθμάρχες κλπ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το θάρρος να παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει.

Θα καταδικάσουμε έναν άνθρωπο επειδή δεν γνωρίζει;

Τι ελιτισμός είναι αυτός; Αυτό είναι μορφωτικός ρατσισμός. Πρέπει να σεβόμαστε την διαφορετικότητα.

Δίνω συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει το θάρρος να παραδέχεται πως δεν γνωρίζει.

Φτάνει πια με τους ξερόλες. Με τον Κυριάκο!

(Κυριάκο, σου έχω στείλει τρία μέιλ αλλά ακόμα δεν έχεις βάλει τα χρήματα από το ταμείο στήριξης στο λογαριασμό μου για τον μήνα Μάρτιο. Ελπίζω να τηρήσεις τη συμφωνία μας. Για τον Απρίλιο, θέλω τα χρήματα στο λογαριασμό μου την 1η του μήνα, γιατί δεν σε βλέπω και πολύ καλά. Επίσης, δεν πιστεύω να δίνεις στον Χρήστο περισσότερα από όσα δίνεις σε εμένα, γιατί θα πάρω ανάποδες.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.