Ο Φρέντι Μπελέρης αρνείται την υποψηφιότητά του επειδή η Νέα Δημοκρατία πέρασε τον νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η δήλωση του Φρέντι Μπελέρη πως δεν αποδέχεται την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί δεν μπορεί να ανήκει σε ένα κόμμα που ψήφισε νόμο που επιτρέπει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο Φρέντι Μπελέρης δήλωσε πως οι Έλληνες της Αλβανίας τηρούν ευλαβικά τα πατροπαράδοτα ελληνικά έθιμα του Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, και θεωρούν πως γάμος υπάρχει μόνο ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, όπως μας διδάσκει η Αγία Γραφή.

Στις δηλώσεις του, ο Φρέντι Μπελέρης αναφέρει πως η σημερινή Ελλάδα έχει εκφυλιστεί εντελώς και είναι μια διεφθαρμένη χώρα στην οποία κάνουν κουμάντο οι κίναιδοι και οι μπιvέδες, ενώ τα γνήσια αρσενικά βρίσκονται υπό διωγμόν και δεν τους επιτρέπεται ούτε να δείρουν τη γυναίκα τους.

Σύμφωνα με τον Φρέντι Μπελέρη, η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα γεμάτο ντιγκιντάνγκες και τζιβιτζιλούδες.

Μάλιστα, ο Φρέντι Μπελέρης ανέφερε πως υπάρχουν κρυφές αδερφές στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε να γίνει σε όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές εξέταση με κωλοβυθόμετρο.

“Προτιμώ να περάσω όλη μου τη ζωή στις φυλακές της Αλβανίας παρά να είμαι στην Ευρωβουλή με τους πoύστηδες” δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης, συμπληρώνοντας πως “της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες”.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ανάστατη μετά από τις δηλώσεις του Φρέντι Μπελέρη και προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει εσπευσμένα στη φυλακή όπου κρατείται ο Μπελέρης την υποψήφια για την Ευρωβουλή, Ελεονώρα Μελέτη, που είναι πολύ πειστική γυναίκα γιατί είναι θεογκόμενα και κρεβατογεμίστρα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.