“MY NAME IS KALLIANOS. JOHN KALLIANOS”


Αγαπητέ φίλε Πιτσιρίκο καλησπέρα.
Σάλο και κακό χαμό έχει προκαλέσει ο Γιάννης ο Καλλιάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του.

Ο Γιάννης, με απανωτά βίντεο και ανακοινώσεις στα social media, δηλώνει την απέραντη στενοχώρια του για τον χαμό του πατέρα του, κλαίει με λυγμούς, κλαίει χωρίς λυγμούς, και οργισμένος ανακοινώνει ότι θα ξεμπροστιάσει το σύστημα που είναι η αιτία που ο πατέρας του έφυγε από αυτόν τον μάταιο κόσμο.

Πού είναι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να προτρέψει τον Γιάννη να πάει στην εκκλησία;
Πού είναι το παπαδαριό να συμβουλέψει τον Γιάννη τον Καλλιάνο να πενθήσει βουβά; Χωρίς φασαρία.
Πού;

Όταν ο Γιάννης ο Καλλιάνος λέει ότι θα ξεμπροστιάσει το σύστημα, δεν εννοεί κάποιον υπουργό. Δεν εννοεί κάποιον βουλευτή. Δεν εννοεί κάποιον πρωθυπουργό. Εννοεί τους γιατρούς που ευθύνονται για τον θάνατο του πατέρα του.

Γιατί στη χώρα χωματερή που είναι βουλευτής ο Γιάννης, δεν φταίνε αυτοί που διέλυσαν την Υγεία και τους χειροκροτεί, δεν φταίνε αυτοί που διέλυσαν την Παιδεία και τους χειροκροτεί, δεν φταίνε αυτοί που έστειλαν στον άλλο κόσμο τουλάχιστον 57 ψυχές και τους χειροκροτεί, φταίνε οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, φταίνε όλοι εμείς που όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη – Βίκυ Φλέσσα εσύ σούπερ σταρ- και στην συγκεκριμένη περίπτωση φταίνε οι γιατροί.

Τι έχει συμβεί όμως και ο Γιάννης ο Καλλιάνος είναι τόσο οργισμένος;

Προφανώς, ο John πήγε στο νοσοκομείο τον πατέρα του και είπε “γεια σας, my name is Kallianos, John Kallianos”, βουλευτής Ν.Δ. και έπρεπε αυτόματα οι γιατροί εκεί να αρχίσουν να του κάνουν πίπες.

Μάλλον, όμως, οι γιατροί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο του απάντησαν “Mr John Kallianos sta paparia mas, ο πατέρας σας θα αντιμετωπιστεί όπως όλοι οι ασθενείς” και στον Γιάννη δεν άρεσε αυτό.

Η υγεία του πατέρα του Γιάννη δυστυχώς επιδεινώθηκε και τελικά ο άνθρωπος έφυγε από αυτόν τον βρωμερό κόσμο και φταίνε οι γιατροί.

Φταίνε γιατί δεν άκουσαν τον Γιάννη που τους παρακαλούσε για ΜΕΘ. Γιατί ο Γιάννης που είναι μετεωρολόγος ξέρει από ιατρική.
Φταίνε, γιατί δεν άκουσαν τον αδελφό του Γιάννη, που είναι καρδιολόγος στη Κύπρο και έχει σώσει όλη τη Κύπρο από εμφράγματα.

Αν οι γιατροί στο νοσοκομείο άκουγαν τον Γιάννη και τον αδελφό του, ο πατέρας του θα ζούσε. Αυτά λέει ο Γιάννης.

Και τώρα βγαίνει κάθε μέρα στα social διαλυμένος, τονίζοντας με οργή ότι αυτοί που ευθύνονται για τον χαμό του πατέρα του είναι οι γιατροί και θα πληρώσουν γι’ αυτό.

Βέβαια, αφήνει ξεκάθαρα υπονοούμενα και για την αρσενική Εύα Μπράουν, τον τιτάνα Άδωνι Γεωργιάδη, που υποθέτω ότι χρησιμοποίησε το όνομά του ή τον πήρε τηλέφωνο ο Γιάνναρος για να έχει μία πιο ειδική αντιμετώπιση, αλλά ο Άδωνις, παλιά ταναπού στη πολιτική είχε μάλλον κάτι άλλο καλύτερο να κάνει εκείνη την ώρα στο πολιτικό του γραφείο – τι έκανες Άδωνι εκείνη την ώρα στο πολιτικό σου γραφείο;;; – και δεν του έδωσε καμία σημασία.

Και τώρα ο Γιάννης μιξοκλαίει στα social, ο Άδωνις τον αδειάζει κανονικά λέγοντας ότι “οι Έλληνες γιατροί είναι πολύ καλοί”, 1-0, ο Γιάννης του απαντάει “Άδωνι δεν τα βάζω μαζί σου”, 2-0, κάνοντας δηλαδή κο κο κο και τι κάνει ο Γιάννης;
Βάζει τον Κούγια δικηγόρο για να κυνηγήσει αυτούς που ευθύνονται για τον θάνατο του πατέρα του. Δηλαδή, τους γιατρούς.

Όπως καταλαβαίνετε, αν ποτέ κάποιος χρειαστεί να μπει σε μία ΜΕΘ, οι γιατροί θα σκέφτονται και θα λένε “είδατε τι έπαθαν οι άλλοι με τον Καλλιάνο”; “κράτα καμία ΜΕΘ ρεζερβέ μη τυχόν και έρθει κάποιος υπουργός ή βουλευτής που να την χρειάζεται”.

Αλήθεια, Γιάννη, για τους τόσους θανάτους επί covid, ποιος ευθύνεται;
Για την κατάσταση στα νοσοκομεία ποιος ευθύνεται;
Για την κατακόρυφη αύξηση στις τιμές των φαρμάκων ποιος ευθύνεται;
Όλοι εμείς, εκτός από εσάς ε;

Δε μου λες Γιάννη, για την δολοφονία στα Τέμπη ποιος ευθύνεται;

Η μόνη σωστή κουβέντα που είπες Γιάννη μέχρι τώρα είναι αυτή :

“Ποτέ να μην έρθει κανένας στη θέση μου”.

Ακριβώς αυτό, Γιάννη. Μόνο που εσένα τώρα σου φταίνε όλοι εκτός από εσένα και το συνάφι σου.

Η Μαρία Καρυστιανού έχει κατηγορηθεί ότι όλο αυτόν τον αγώνα που κάνει για να δικαιωθούν οι αδικοχαμένοι άνθρωποι της κρατικής δολοφονίας των Τεμπών τον κάνει γιατί θέλει να πολιτευτεί.

Και την κατηγορία αυτή την κάνουν αυτοί που ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα. Στη Νέα Δημοκρατία.

Δε μου λέτε εκεί στη Νέα Δημοκρατία, ο Γιάννης ο Καλλιάνος όλο αυτό γιατί το κάνει; Με δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια;

Ε;

Καλό Πάσχα, φίλε Πιτσιρίκο . Και σε όλο το κόσμο. Με υγεία. Κι όλα τα υπόλοιπα θα τα έχουμε.

Με εκτίμηση,

Λούκυ Λουκ

(Αγαπητέ φίλε, η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι αποτέλεσμα της χρεοκοπίας της Ελλάδας το 2010 και των Μνημονίων που ακολούθησαν. Δεν ξέρω γιατί οι Έλληνες συμπεριφέρονται σαν να μην ξέρουν πως η Ελλάδα χρεοκόπησε και οι υποδομές της χώρας -Υγεία, Παιδεία κλπ- διαλύθηκαν. Επίσης, δεν ξέρω πως οι Έλληνες πιστεύουν πως κάτι μπορεί να βελτιωθεί στην Ελλάδα, χωρίς να έχει αποδοθεί Δικαιοσύνη για το έγκλημα της χρεοκοπίας. Τίποτα δεν βελτιώνεται με κατάρες και βρισιές. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.