K.Y.M.A. + O.Y.Π.Σ.
Οι γραμμές του κινήματος ολοένα πυκνώνουν μετά τη φανερή στήριξή σου, Πιτσιρίκο, και φυσικά αποδεχτήκαμε την πρότασή σου να σε ορίσουμε ταμία.
Επίσης, κατόπιν μη συνεννόησης με τον Αντώνη, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Ο.Υ.Π.Σ., διότι εκτιμήσαμε ότι πρόκειται για μια κινηματική ομάδα, αφού θα συμβάλλει στις αέναες μετα-κινήσεις του Πιτσιρίκου μέχρι να ενηλικιωθεί. Το έργο της Ο.Υ.Π.Σ. είναι βαθιά καλλιτεχνικό, γίνεται χορηγός ενός έργου μετα-τέχνης, ενός μετα-installation art , μιας εικαστικής μετα-εγκατάστασης κινούμενης σαν το κύμα , κάτι που παραπέμπει ευθέως στο κίνημά μας.
Τέλος, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη σύνθεση του κεντρικού οργάνου, που ούτε κέντρο έχει ούτε όργανο είναι, αλλά κάπως πρέπει να το πούμε. Ας το πούμε, καλύτερα ΠΡΟφιτερόλ [μια τυχαία λέξη που μόλις ορέχτηκα].
Ορίζονται, λοιπόν, τα μέλη του ΠΡΟφιτερόλ και τα πόστα τους ως εξής:
Γενική γραμματέας : Μερόπη
Ειδική γραμματέας : ινφάντα Μαρία
Ταμίας: Πιτσιρίκος
Think tank: Ιάκωβος Ζούγρης, Ισίδωρος Ζούγρης
Φωνή του κινήματος: Παγώνα- Λάουρα Ζούγρη
Συνεργαζόμενος: Αντώνης, ιδρυτής της Ο.Υ.Π.Σ.
Υ.Γ. 1. Το κίνημα είναι ανοιχτό για όποιον επιθυμεί να συμπορευτεί ως ταπεινό μέλος. Οι θέσεις του ΠΡΟφιτερόλ έχουν καβαντζωθεί. Αλλά μπορεί και όχι. Το Κ.Υ.Μ.Α. μας κινείται αενάως μέχρι να σβήσει στην ακτή της ουτοπίας.
2. Η Παγώνα-Λάουρα, σε ένα διάλειμμα της εγγραφής του ύμνου του κινήματος, ηχογράφησε και σου αφιερώνει το Τραγούδι του Ταμία.
Φιλιά
Μερόπη
(Αγαπημένη Μερόπη, όλα τα λεφτά. Να βρούμε και κάνα χορηγό για το κόμμα, να κάνουμε hydration break. Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με κάνετε ταμία στο κίνημα ΠΡΟφιτερόλ και ευχαριστώ την Παγώνα-Λάουρα Ζούγρη για το τραγούδι. Την αγάπη μου.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

