Η Βίσση θα τραγουδάει Χατζιδάκι και η Κίμπερλι Καρβέλα

Η επιβίωση του pitsirikos.net εξαρτάται αποκλειστικά από τους αναγνώστες του. Γίνετε συνδρομητές εδώ.

Μετά την απόφαση του Νίκου Καρβέλα να διαχειρίζεται ο ίδιος τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, η Άννα Βίσση αποφάσισε να τραγουδάει αποκλειστικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Η Άννα Βίσση ήρθε σε συμφωνία με τον γιο του Μάνου Χατζιδάκι που διαχειρίζεται το έργο του μεγάλου συνθέτη, και στο εξής θα έχει την αποκλειστικότητα της ερμηνείας των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι.

Τραγούδια όπως “Χάρτινο το φεγγαράκι», «Αγάπη που ’γινες δίκοπο μαχαίρι», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Θάλασσα πλατιά» θα ερμηνεύονται στο εξής μόνο από την Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση δήλωσε πως έκανε ένα διάλειμμα 45 ετών στην ποιοτική καριέρα που ξεκίνησε την δεκαετία του ’70 με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζήκαι του Μίκη Θεοδωράκη για να τραγουδήσει Καρβέλα, αλλά τώρα επιστρέφει στα ποιοτικά τραγούδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Βίσση θα αλλάξει το look της για να μπορέσει να υποστηρίξει τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, οπότε θα εμφανίζεται στη σκηνή με σκούρα μακριά φουστάνια και θα αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους λευκό χρώμα, ώστε να αντιληφθούν επιτέλους όλοι πως είναι φτυστή ο Καρβέλας αλλά με στήθoς.

Επίσης, η Άννα Βίσση θα τραγουδάει στο εξής καθιστή γιατί δεν γίνεται να τραγουδάει τον “Γιάννη τον φονιά” και τον “Κεμάλ” και να χτυπιέται σαν να έχει μπει μέσα της ο διάολος. Ο Χατζιδάκις έγραψε τραγούδια που θέλουν σιωπή και περισυλλογή, όχι να νομίζεις πως γίνεται σεισμός στην πίστα και πρέπει να εκκενωθεί το μαγαζί.

Η είδηση πως η Άννα Βίσση θα τραγουδάει στο εξής μόνο τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι εξαγρίωσε τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος δήλωσε πως στο εξής τα τραγούδια που είχε γράψει για την Άννα Βίσση, θα τα λέει αποκλειστικά η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, που, για κάποιον ανεξήγητο λόγο είναι σαν μπουζουκοβίζιτα που έχει περάσει όλη της τη ζωή πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια, ενώ είναι και πολύ πιο νέα από την Αννούλα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net για να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.