Συνεργασίες

Η μαφιόζικη εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια με τα όπλα-σφραγίδα της «Σέχτας Επαναστατών» φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη θεωρία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για συνεργασία κοινών ποινικών και τρομοκρατών. Ας δούμε και μια άλλη περίεργη συνεργασία:



Στις 8 Ιουλίου του 2009, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o βουλευτής Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις ηχογραφημένες συνομιλίες των απαγωγέων του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ο κ. Καμμένος είπε μεταξύ άλλων: «Παρακάτω –απ’ ό,τι διάβασα- αναφέρεται ότι ο κύριος Βαρδινογιάννης έδωσε εντολή εκτελέσεως μπράβου της νύχτας… Για τον μέτοχο του Mega, o οποίος –αναφέρεται- ότι έδωσε εντολή εκτελέσεως μπράβου της νύχτας δεν το λέτε».

Από την ημέρα εκείνη –για κάποιον ανεξήγητο λόγο- ο Πάνος Καμμένος εξαφανίστηκε από το Mega.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστηρίζει ότι υπάρχει συνεργασία κοινών ποινικών και τρομοκρατών. Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στη συνομιλία των κοινών ποινικών για σχέση μεγαλοεπιχειρηματία με μπράβους της νύχτας. Κοινοί ποινικοί, τρομοκράτες, μεγαλοεπιχειρηματίες – είδατε τι γλυκά που μπλέκουν όλα;

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, άντε να ξεμπερδεύεις με τις αποδείξεις για συνεργασία κοινών ποινικών και τρομοκρατών, για να καταπιαστείς με τη συνεργασία μεγαλοεπιχειρηματιών και τρομοκρατών με ενδιάμεσους τους κοινούς ποινικούς. Σε μπέρδεψα; Και πού να δεις τι έχει να γίνει, όταν θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τη συνεργασία πολιτικών και τρομοκρατών με ενδιάμεσους τους κοινούς ποινικούς και τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.