Συνεργασίες

Η μαφιόζικη εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια με τα όπλα-σφραγίδα της «Σέχτας Επαναστατών» φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη θεωρία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για συνεργασία κοινών ποινικών και τρομοκρατών. Ας δούμε και μια άλλη περίεργη συνεργασία:Στις 8 Ιουλίου του 2009, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o βουλευτής Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις ηχογραφημένες συνομιλίες των απαγωγέων του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ο κ. Καμμένος είπε μεταξύ άλλων: «Παρακάτω –απ’ ό,τι διάβασα- αναφέρεται ότι ο κύριος Βαρδινογιάννης έδωσε εντολή εκτελέσεως μπράβου της νύχτας… Για τον μέτοχο του Mega, o οποίος –αναφέρεται- ότι έδωσε εντολή εκτελέσεως μπράβου της νύχτας δεν το λέτε».

Από την ημέρα εκείνη –για κάποιον ανεξήγητο λόγο- ο Πάνος Καμμένος εξαφανίστηκε από το Mega.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστηρίζει ότι υπάρχει συνεργασία κοινών ποινικών και τρομοκρατών. Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στη συνομιλία των κοινών ποινικών για σχέση μεγαλοεπιχειρηματία με μπράβους της νύχτας. Κοινοί ποινικοί, τρομοκράτες, μεγαλοεπιχειρηματίες – είδατε τι γλυκά που μπλέκουν όλα;

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, άντε να ξεμπερδεύεις με τις αποδείξεις για συνεργασία κοινών ποινικών και τρομοκρατών, για να καταπιαστείς με τη συνεργασία μεγαλοεπιχειρηματιών και τρομοκρατών με ενδιάμεσους τους κοινούς ποινικούς. Σε μπέρδεψα; Και πού να δεις τι έχει να γίνει, όταν θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τη συνεργασία πολιτικών και τρομοκρατών με ενδιάμεσους τους κοινούς ποινικούς και τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.