Βρέθηκε η γιάφκα με τα όπλα του Επαναστατικού Αγώνα

Εντοπίστηκε τελικά από τους άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας η γιάφκα με τον οπλισμό του Επαναστατικού Αγώνα. Οι αστυνομικοί πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα και αναζητούσαν την γιάφκα στα Πατήσια, τη Νέα Ιωνία και τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά τελικά η γιάφκα ήταν μπροστά στα μάτια τους.

Η γιάφκα ανακαλύφτηκε όταν οι αστυνομικοί μετέφεραν την έγκυο τρομοκράτισσα στο νοσοκομείο για να της γίνει υπερηχογράφημα και ο γιατρός είδε έκπληκτος πως στην κοιλιά της –αντί για μωρό- είχε έξι καλάσνικοφ, πέντε υποπολυβόλα MP5, τρία ρουκετοβόλα RPG, 600 κιλά ζελατοδυναμίτιδα και πέντε τόνους αμμωνιοδυναμίτιδα.

Στην κοιλιά της αδίστακτης τρομοκράτισσας εντοπίστηκαν ακόμα μια καλαμωτή – για να μην φαίνονται τα όπλα-, όργανα γυμναστικής, τρεις σκληροί δίσκοι, ένα iPad και οκτώ βιβλία με συνταγές για βόμβες.

Το προηγούμενο βράδυ, η τρομοκράτισσα πήγε στην τουαλέτα και της έφυγε μια χειροβομβίδα -με αποτέλεσμα να ανατιναχτεί η χέστρα– αλλά παραπλάνησε τους αστυνομικούς, λέγοντάς τους πως είχε να κάνει κακά της δυο μήνες και η κουράδα πετάχτηκε σαν πύραυλος.

Ο οπλισμός και τα ευρήματα από την κοιλιά-γιάφκα αφαιρέθηκαν με καισαρική, αν και οι γιατροί είχαν αντιρρήσεις, επειδή τα καλάσνικοφ ήταν εξαμηνίτικα.

Σήμερα τα όπλα θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, αλλά έχουν γίνει σύχρηστα από τα άντερα της τρομοκράτισσας και δεν αναμένονται σημαντικά αποτελέσματα.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.