Σοκ!

Νέα στοιχεία για τους αδίστακτους τρομοκράτες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγο μετά από την φονική έκρηξη στα Πατήσια που είχε θύμα έναν 15χρονο Αφγανό, ένας από τους συλληφθέντες τηλεφώνησε σε ένα ασύλληπτο ακόμα πρόσωπο και του είπε:

«Έχω πάρει ανάποδες, ρε μαλάκα. Σκοτώθηκε μόνο ο ένας. Η μάνα του και η αδερφή του την γλίτωσαν. Και δεν είναι μόνο αυτό – έχουν πλακώσει οι γείτονες και οι μπάτσοι και δεν μπορώ να πάρω το πτώμα. Τι θα φάμε για βραδινό; Πάλι με σουβλάκια θα την βγάλουμε;».

Από αυτήν την τηλεφωνική συνομιλία προκύπτει πως οι συλληφθέντες – εκτός από τρομοκράτες- είναι και κανίβαλοι.

Η πληροφορία είναι από σίγουρο άτομο. Μου την έδωσε ένας αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με σωματεμπορία. Θα την παρουσίαζε χτες το Mega, αλλά είναι έγκυρο κανάλι και τις τσεκάρει εξοντωτικά τις πληροφορίες της Αστυνομίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.