Στο δρόμο της βουβουζέλας

Βροχή πέφτουν το τελευταίο διάστημα οι συμφωνίες ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα. Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση ο ξαφνικός “έρωτας” της Κίνας για τον Γιώργο Παπανδρέου και την Ελλάδα – είναι γνωστή η αγάπη των Κινέζων για τα ελαττωματικά προϊόντα.Η σημαντικότερη συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα είναι αυτή για τη δημιουργία 250 εργοστασίων κατασκευής βουβουζέλας στη χώρα μας.

Οι Κινέζοι έχουν την τεχνογνωσία στην κατασκευή βουβουζέλας, αφού οι βουβουζέλες κατασκευάζονται στην Κίνα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει η χώρα μας να αποκτήσει το know how και να μετατραπεί στην κύρια βουβουζελοκατασκευαστική χώρα της Ευρώπης, ώστε όχι μόνο να αποφευχθεί η πτώχευση, αλλά και να καταφέρει η Ελλάδα να γίνει μια από τις πιο ισχυρές οικονομίες του κόσμου και να μπει στο G8.

Οι 10 από τις 250 βουβουζελοτεχνίες που θα δημιουργηθούν στη χώρα μας θα κατασκευάζουν βουβουζέλες πολυτελείας, οι οποίες θα προορίζονται για τα πιο χοντρά πορτοφόλια.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην κατασκευή βουβουζελών από ταρταρούγα και στόμιο από ατόφιο χρυσάφι. Αυτές οι υπερπολυτελείς βουβουζέλες θα φτιάχονται από οίκους γνωστών σχεδιαστών και θα προορίζονται για πλούσιες κυρίες -όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Γιάννα Αγγελοπούλου-, οι οποίες θέλουν να είναι κοντά στο λαό, αλλά βγάζουν καντήλες με τις πλαστικούρες.

Οι βουβουζέλες για ζάπλουτες θα πωλούνται σε σετ με αυθεντικό Ζουλού, ο οποίος θα τις φυσάει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.