Το γελαστό παιντί

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γιουχάισμα του Γιώργου Παπανδρέου από το κοινό της συναυλίας της Μαρίας Φαραντούρη στο Ηρώδειο. Αν σε γιουχάρει το κοινό της Φαραντούρη, το κοινό του Νταλάρα είναι έτοιμο να σε πλακώσει στις μπουνιές.Πολλοί κατέκριναν τα τηλεοπτικά κανάλια επειδή απέκρυψαν πως ο Γιώργος Παπανδρέου γιουχαρίστηκε από το κοινό του Ηρωδείου. Νομίζω πως είναι άδικοι. Εγώ ένιωσα έκπληξη από τη μη μετάδοση της είδησης, επειδή περίμενα τα κανάλια να μεταδώσουν το γιουχάισμα ως εξής: “Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη και το κοινό του εξέφρασε κάποια μικρά παράπονα επειδή δεν παίρνει ακόμα περισσότερα μέτρα και δεν προχωρεί ακόμα πιο γρήγορα στις βαθιές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα”.

(Το γεγονός ότι κανένα κανάλι δεν αναφέρθηκε στο γιουχάισμα του Παπανδρέου είναι θετικό. Οι καναλάρχες και οι τηλεδημοσιογράφοι φοβούνται πια πάρα πολύ – η απόκρυψη ειδήσεων και η συνεχής προσπάθεια να παρουσιάζεται το μαύρο ως άσπρο δείχνουν τρόμο. Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αντιλαμβάνονται πως το άθλιο πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ είναι ένα πράγμα – είναι η ίδια χούντα. Μαζί ήρθαν, μαζί θα φύγουν.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.