Χαρισματικός

Σάλο προκάλεσε η δήλωση του Ντομινίκ Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2009. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγορείται για μια ακόμα φορά ως ψεύτης. Αυτή τη φορά είναι άδικο.Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε την παρέμβαση του ΔΝΤ από τον Δεκέμβριο του 2009 όχι επειδή ήξερε αλλά επειδή ήταν διορατικός.

Τον Δεκέμβριο του 2009, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν γνώριζε πως η χώρα έχει χρεοκοπήσει, αλλά δεν του ήταν καθόλου δύσκολο να αντιληφθεί πως με αυτόν πρωθυπουργό ήταν ζήτημα μηνών να χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

Δηλαδή, ο Γιώργος Παπανδρέου –εκτός από διορατικότητα- έχει και αυτογνωσία. Είναι κι αυτός χαρισματικός, όπως ο πατέρας του.

Σύντομα, η αυτογνωσία και η διορατικότητα θα αποδειχτούν για μια ακόμα φορά χρήσιμες στον Γιώργο Παπανδρέου. Είναι σίγουρο πως θα έχει ήδη φροντίσει τόσο για τον τρόπο διαφυγής του από τη χώρα, όσο και για τη χώρα που θα τον φιλοξενήσει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.