Δικός μας είναι!

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έφερε στο φως το βρετανικό δίκτυο Sky News, στα ρούχα που φορούσε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν βρέθηκαν ραμμένα 500 ευρώ και οι αριθμοί δυο κινητών τηλεφώνων. Αυτό οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα πως ο Μπιν Λάντεν ήταν έτοιμος για όλα.Το συμπέρασμα πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε ραμμένα στα ρούχα του χρήματα και αριθμούς τηλεφώνων επειδή ήταν προετοιμασμένος ακόμα και για επιδρομή στο κρησφύγετό του είναι λανθασμένο.

Το πιο πιθανό είναι πως ο Μπιν Λάντεν είχε πάθει Αλτσχάιμερ και υπήρχε ο κίνδυνος να βγει από το σπίτι και να χαθεί. Οπότε, οι δικοί του είχαν ράψει στα ρούχα του δυο τηλεφωνικούς αριθμούς, ώστε, αν τον βρει κάποιος στο δρόμο, να τους τον επιστρέψει. Τα 500 ευρώ ήταν η αμοιβή για αυτόν που θα τον έβρισκε – ήταν τα εύρετρα.

Εμείς παλιά είχαμε χάσει τον παππού που είχε Αλτσχάιμερ και τα έκανε πάνω του, και -όταν τον βρήκαμε- του είχαμε φορέσει και λουρί στο λαιμό με όλα τα στοιχεία του, ώστε να μας τον επιστρέφουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.