Μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν φτιάχνει ο Μπουτάρης!

Στιγμή δεν έχασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο κ. Μπουτάρης συγκάλεσε αμέσως το δημοτικό συμβούλιο και ανακοίνωσε πως θα φτιάξει μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην πλατεία Ελευθερίας.Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, το μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν θα γίνει δίπλα στο μνημείο για τον Κεμάλ Ατατούρκ και στο μνημείο για τους Εβραίους μάρτυρες της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε πως -εκτός από τους 300 χιλιάδες Τούρκους και τους 300 χιλιάδες Εβραίους που θα έρχονται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη για να προσκυνούν- θα έρχονται και 300 χιλιάδες Ταλιμπάν για να προσκυνήσουν στο μνημείο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ακριβώς κάτω από το μνημείο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, θα δημιουργηθεί υπόγειο πάρκινγκ, για να παρκάρουν οι Ταλιμπάν τις καμήλες.

Μόλις ολοκληρωθούν τα μνημεία για τους Τούρκους, τους Εβραίους και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο κ. Μπουτάρης σκοπεύει να φτιάξει μνημείο για τα θύματα της Θύρας 7, για να πηγαίνουν κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη 500 χιλιάδες γαύροι, να προσκυνάνε και να τρώνε και μια μπουγάτσα. Με τζατζίκι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.