Ο πιτσιρίκος και στο Facebook

Ο Nassos K. πιστεύει πως για πολλούς χρήστες του διαδικτύου υπάρχει μόνο το Facebook και επέμενε πως θα πρέπει να κάνω λογαριασμό στο Facebook. Εγώ δεν ήθελα αλλά επειδή έχω μάθει να ακούω τους ειδικούς –και ο Νάσος είναι ειδικός- έκανα μια σελίδα στο Facebook.

Έκανα τη σελίδα πριν από λίγο καιρό, δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς λειτουργεί το Facebook και πώς βγάζεις γκόμενες, αλλά νομίζω πως κάποια στιγμή θα το μάθω κι αυτό. Εδώ έμαθα άλλα κι άλλα.

Να ξεκαθαρίσω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα σελίδα στο Facebook. Μου είχαν πει αρκετοί πως υπήρχε σελίδα «pitsirikos» με κείμενα από το μπλογκ, αλλά δεν ήμουν εγώ.

Αν σας ενδιαφέρει, η σελίδα μου στο Facebook είναι εδώ.

(Με αφορμή το κείμενο «Πείτε μας, κύριε πιτσιρίκο», έλαβα πολλά μέιλ από φίλους που θα ήθελαν να τους γράψω ποια βιβλία θεωρώ απαραίτητο να έχει διαβάσει κάποιος στη ζωή του. Δεν είμαι και ο ειδικός για ένα τέτοιο θέμα αλλά, για να μην απαντάω στον καθέναν ξεχωριστά, όταν θα έχω χρόνο, θα κάνω ένα ποστ με την άποψή μου. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.