Οι Έλληνες δεν διαβάζουν

Σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο το οποίο ψήφισε. Ο Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως δεν διάβασε το Μνημόνιο γιατί κανένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν το είχε διαβάσει και δεν ήθελε να γίνει ο σπασίκλας της τάξης.Επίσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως ένας ακόμα λόγος που δεν διάβασε το Μνημόνιο ήταν πως τότε ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ήταν πολύ απασχολημένος με το να οργανώσει τις αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να πλακώνουν τους πολίτες στο ξύλο και να καταστέλλουν κάθε αντίδραση ενάντια στο Μνημόνιο που δεν είχε διαβάσει αλλά το ψήφισε επειδή του είχαν πει πως ήταν καλό και είχε πλάκα.

(Στις εθνικές εκλογές του 2009, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επανεξελέγη βουλευτής στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Ήταν δεύτερος με 100.896 σταυρούς. Αυτοί που τον ψήφισαν ζουν ανάμεσά μας.)

(Φυσικά, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν είναι ο πρώτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που παραδέχεται πως δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν το ψηφίσει. Να σας θυμίσω κι έναν ακόμα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.