Η Ελλάδα και το σημείο G


Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, το σημείο G τελικά δεν υπάρχει. Οι ερευνητές έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα μετά από 100 μελέτες που διεξήχθησαν –για αυτό το θέμα- από το 1950 έως σήμερα. Προφανώς, δεν ήταν οι ίδιοι επιστήμονες που αναζητούσαν το σημείο G επί 62 χρόνια, αφού – στο μεταξύ- κάποιοι θα τα έχουν τινάξει.

Καλύτερα που τα κακάρωσαν οι καημένοι πριν μάθουν πως δεν υπάρχει το σημείο G, γιατί είναι κρίμα να έχεις αφιερώσει όλη σου τη ζωή σε έναν τέτοιο υψηλό και πανανθρώπινο σκοπό και τελικά να μαθαίνεις πως έψαχνες τσάμπα επί δεκαετίες μέσα σε αναρίθμητους γυναικείους κόλπους• είναι σαν να ξεκινάς 30 χρονών να ψάχνεις τον τάφο του Χριστού και μετά από 60 χρόνια –που έχεις γίνει γεροσάψαλο- να μάθεις πως ο Χριστός δεν πέθανε ποτέ, οπότε δεν τον έθαψαν και άδικα έσκαβες εσύ τόσα χρόνια με τα χέρια.

Τουλάχιστον, οι νέοι επιστήμονες –τώρα που έμαθαν πως δεν υπάρχει σημείο G- μπορούν να συνεχίσουν να ψάχνουν για άλλα πράγματα μέσα στον γυναικείο κόλπο, αφού είναι μια πολύ όμορφη περιοχή με ενδιαφέρουσα μορφολογία και μπορεί να κρύβει θησαυρούς.

Όλα αυτά τα χρόνια, το σημείο G είχε προκαλέσει ατελείωτες συζητήσεις, αναλύσεις και κόντρες, και ήταν η αιτία που πολλές γυναίκες ήταν δυστυχισμένες και αισθάνονταν ανεπαρκείς στην ερωτική τους ζωή.

Έλεγε μια γυναίκα στη φίλη της –για να την κάνει να ζηλέψει- πως έχει βρει το δικό της σημείο G που της χαρίζει πολλαπλούς απανωτούς οργασμούς, και άρχιζε η άλλη με αγωνία να ψάχνει να βρει το δικό της.

Έψαχνε από εδώ, έψαχνε από κει, άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα μήπως πετύχει κάποιον που να βρει το σημείο G της, και στο τέλος –αφού δεν είχε βρει τίποτα- έτρωγε και τον άντρα της φίλης της, μπας και το βρει αυτός.

Σου λέει «αφού το βρήκε στην άλλη, μπορεί να το βρει και σε μένα»• σκεφτόταν πως μπορεί το ματζαφλάρι του να είναι ειδικό να ανακαλύπτει το σημείο G• μπορεί να έχει πάνω κάναν ανιχνευτή σημείων G και να βαράει ο συναγερμός μόλις το εντοπίσει.

Εν τω μεταξύ, δεν μπορούσε και μια γυναίκα μόνη της να ψάχνει να βρει το δικό της σημείο G. Ψαχούλευε εκεί με τα χέρια της, το έξυνε με τις ώρες αλλά δεν μπορούσε να δει• εκτός αν έκανε γιόγκα, οπότε έπαιρνε ένα φακό, ένα κερί – ή έφεγγε με ένα φανάρι-, και έριχνε μια ματιά να δει τι γίνεται μέσα στον κόλπο της.

Οι περισσότερες γυναίκες, όμως, δεν μπορούσαν να δουν, οπότε –σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν το σημείο G- πήγαιναν με τον έναν άντρα πίσω από τον άλλο, με την ελπίδα να πετύχουν αυτόν που θα βρει το πολυπόθητο σημείο G.

Άρα, πολλές γυναίκες -που η άδικη κοινωνία τις χαρακτήριζε μητρομανείς και καραπουτανάρες – δεν είχαν μια ακόρεστη επιθυμία για ατελείωτες συνουσίες και κολασμένες στιγμές στα δίχτυα της ηδονής αλλά, απλώς, προσπαθούσαν οι κακομοίρες να ανακαλύψουν το σημείο G.

Ο άντρας, από την άλλη, δεν είχε ιδέα πως υπάρχει σημείο G και ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένος επειδή –στο σεξ- τον ενδιέφερε, κυρίως, η δική του ικανοποίηση.

Όταν, όμως, του ανακοίνωνε η γυναίκα πως εκεί κάτω υπάρχει ένα σημείο G και «κοίτα να το βρεις γιατί δεν το έχει βρει κανείς μέχρι σήμερα», το έπαιρνε προσωπικά ο άντρας, την έβλεπε Χριστόφορος Κολόμβος και άρχιζε τις εξερευνήσεις.

Στο τέλος του αχαλίνωτου σεξ, ήταν και οι δυο δυστυχισμένοι που δεν βρήκαν το σημείο G, οπότε –από τη στενοχώρια τους- έκαναν και από δυο πακέτα τσιγάρα ο καθένας και κατέστρεφαν την υγεία τους.

Η ανακοίνωση των επιστημόνων πως το σημείο G δεν υπάρχει ανακούφισε εκατομμύρια γυναίκες που το έψαχναν άσκοπα τόσα χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να δουλεύεις, να μεγαλώνεις παιδιά, να μαγειρεύεις, να καθαρίζεις, να βάζεις πλυντήριο, να σιδερώνεις, και, παράλληλα, να ψάχνεις να βρεις και το σημείο G.

Tώρα, οι γυναίκες θα έχουν ένα βάρος λιγότερο• τουλάχιστον, οι γυναίκες που είχαν ακούσει για το σημείο G γιατί οι γυναίκες των Ζουλού μάλλον δεν θα το είχαν πάρει χαμπάρι, οπότε δεν πρέπει να τις ένοιαξε ιδιαίτερα η ανακοίνωση των επιστημόνων.

Τούτων δοθέντων, προκύπτει το εξής συμπέρασμα:

Τελικά, το σημείο G είναι σαν την Ελλάδα. Υπάρχει μόνο στη φαντασία μας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.