Πρωταγωνιστές

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια ίσως να προκαλέσουν το κόψιμο κάποιων εκπομπών. Διαβάζω πως ανάμεσα στις εκπομπές που μπορεί να κοπούν από το Mega είναι η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη “Πρωταγωνιστές”. Θέλω να παρακαλέσω τους υπεύθυνους του Mega να μην κόψουν την εκπομπή του κ. Θεοδωράκη.

Η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη είναι υπέροχη. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο μόνος δημοσιογράφος του πλανήτη που μπορεί να περπατάει μεσημέρι με λιακάδα στη Βουκουρεστίου, να σταματάει για να φάει μια πάστα στο Zonar’s και να σου δημιουργεί την εντύπωση πως βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη και περνάει μέσα από ναρκοπέδια.

Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο μόνος δημοσιογράφος στον κόσμο που μπαίνει στη φυλακή για να κάνει ρεπορτάζ και σε κάνει να πιστεύεις πως η φυλακή είναι πολύ ωραία φάση και όπου να ‘ναι θα αρχίσουν να έρχονται οι σαμπάνιες και τα χαβιάρια.

Πάντως, αν κοπούν οι Πρωταγωνιστές από το Mega, ο Σταύρος Θεοδωράκης οφείλει σε όλους εμάς τους πολυπληθείς θαυμαστές του -που τον παρακολουθούμε πιστά τόσα χρόνια- να κάνει στην τελευταία του εκπομπή αυτό που είναι ολοφάνερο πως επιθυμεί διακαώς σε όλη του την καριέρα: να πάρει συνέντευξη από τον εαυτό του.

(Σταύρο, μη με παρεξηγήσεις. Θα έσκαγα, αν δεν το έγραφα. Είναι η φύση μου τέτοια.)

(Θέλω να παρακαλέσω τον κ. Βαρδινογιάννη, τον κ. Μπόμπολα, τον κ. Ψυχάρη -και τους υπόλοιπους ευπατρίδηδες του Mega- να μην κόψουν την εκπομπή του Παύλου Τσίμα γιατί μπορεί να μείνει άστεγος. Όπως μου έχει εκμυστηρευτεί παλιότερα ο Παύλος, δεν έχει να πληρώσει το στεγαστικό του δάνειο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.