Η πρώτη φορά

Σύμφωνα με έρευνα της Durex, μόνο ένας στους τρεις ανθρώπους στην Ελλάδα δηλώνει ότι απόλαυσε την πρώτη του σεξουαλική επαφή. Οι άλλοι δυο στους τρεις δεν ξέρουμε τι ακριβώς ένιωσαν -γιατί δεν το λέει η έρευνα- αλλά μάλλον θα είχαν κάποια τραυματική εμπειρία που θα τους κυνηγάει μέχρι τον τάφο, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν πάθει Αλτσχάιμερ και να μην θυμούνται την πρώτη τους φορά.

Το ποσοστό των ανδρών στη χώρα μας που έμειναν ικανοποιημένοι από την πρώτη τους ερωτική επαφή είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό των γυναικών αλλά αυτό είναι λογικό γιατί το αγόρι μπορεί να πάει σε μια έμπειρη πουτάνα να το ξεπετάξει, ενώ το κορίτσι μπορεί να βρεθεί την πρώτη φορά με κάποιον που είναι καυλοπυρέσσων, έχει λαλήσει από την αγαμία και ψάχνει σαν τρελός μια τρύπα να το χώσει.

Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα κορίτσια τα φιστικώνει παραδοσιακά ο θείος, ο ξάδερφος, ο κουμπάρος, ο αδερφός, ο παππούς, ο κουνιάδος, ο δάσκαλος, ο ψιλικατζής -ή όποιος άλλος τυχαίνει να περνάει-, ενώ πολλές φορές τα ξεπαρθενεύει και ο πατέρας τους αλλά αυτό, για κάποιον περίεργο λόγο, πολλά κορίτσια δεν το εκτιμάνε ιδιαίτερα· άσε που οι συγγενείς συνήθως δεν παίρνουν προφυλάξεις και έχει γεμίσει η χώρα από μόγγολα.

Η έρευνα έγινε σε 37 χώρες και στην κορυφή της κατάταξης είναι οι Αμερικανοί αλλά δεν είναι να τους πιστεύεις γιατί είναι παρλαπίπες και φανφαρόνοι.

Μια από τις βασικές πηγές σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είναι το Διαδίκτυο, οπότε δεν είναι να απορείς που οι περισσότεροι κουτουπώνονται σαν να παίζουν σε τσόντα.

Ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει πως δεν έλαβε ποτέ καμιά μορφή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, οπότε, την πρώτη φορά, θα είχαν πολύ μεγάλη πλάκα γιατί θα ήταν σαν τους πρωτόγονους ανθρώπους που ήταν πυρωμένοι και δεν ήξεραν πού να βάλουν το πράμα τους.

Το θετικό είναι πως στην έρευνα δεν υπάρχουν αναφορές σε πρώτες σεξουαλικές επαφές με κότες και κατσίκες, άρα καταλαβαίνουμε πως η ελληνική κοινωνία έχει μπει με περηφάνια στον 21ο αιώνα και η πανίδα της χώρας μας κινδυνεύει πια μόνο από το μαχαίρι και τον κακό λύκο.

Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας, αφού οι περισσότεροι σημερινοί νέοι δεν ξέρουν να γράφουν και να διαβάζουν, οπότε είναι εντελώς γκάου από παιδεία μεριά και θα ήταν κάπως περίεργο να παίζουν το Κάμα Σούτρα στα δάκτυλα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.