Με την ψήφο των Ελλήνων

Αυτή η φωτογραφία από τη Βουλή με τον Λοβέρδο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Ψαριανό -βουλευτές των τριών κομμάτων της νέας κυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ)- έκανε το γύρο του Διαδικτύου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός σε αυτή τη φωτογραφία. Τα λέει όλα μόνη της.

Θέλω να θυμίσω σε όσους σχολιάζουν αρνητικά αυτούς τους βουλευτές πως -πριν από δυο εβδομάδες- έγιναν εκλογές στη χώρα μας. Και αυτοί νίκησαν.

Οπότε, αν θέλει κάποιος να κάνει κριτική, ας την κάνει σε αυτούς που ψήφισαν αυτούς τους βουλευτές και τα κόμματά τους.

Αυτή τη φορά, κανείς δεν μπορεί να πει ότι παραπλανήθηκε, ότι δεν ήξερε, ότι δεν ήταν πληροφορημένος. Ξέραμε όλοι.

Εγώ, πάντως, όταν πάει κάποιος να μου ανοίξει συζήτηση, τον ρωτάω “εσείς τι ψηφίσατε;”. Είναι καλός τρόπος για να αποφεύγεις λαμόγια, κότες και προσκυνημένους.

(Κάποιοι φίλοι αναγνώστες μου ζητούν επίμονα να γράψω για διάφορα θέματα των ημερών. Γράφω αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Είναι επειδή ξέρω πολύ καλά τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες. Το έχω κάδρο μπροστά μου. Χαλαρώστε και απολαύστε το.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.