Μπατσικά

Αστυνομικοί απέκλεισαν σήμερα το πρωί την κεντρική πύλη της σχολής των ΜΑΤ στο Γουδή, για να μην μπορέσουν να βγουν οι κλούβες των ΜΑΤ που έφευγαν για εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Για τις ανάγκες της τηλεόρασης, υπήρξαν κάποιες μικροεντάσεις ανάμεσα σε μπάτσους χωρίς κράνη και μπάτσους με κράνη αλλά τελικά τα ΜΑΤ έφυγαν για μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι μπάτσοι πήγαν για τυρόπιτα στα Everest.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε κινητοποιήσεις εξαιτίας των περικοπών που πρόκειται να γίνουν στους μισθούς τους.

Είναι προς τιμήν των ανδρών των ΜΑΤ ότι συνεχίζουν να δέρνουν αλύπητα αν και θα περικοπούν οι μισθοί τους.

Οι υπόλοιποι αστυνομικοί πρέπει να παραδειγματιστούν από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Αυτή τη στιγμή στην Ελληνική Αστυνομία συγκρούονται δυο Ελλάδες.

Συγκρούεται η Ελλάδα του χτες -που αποτελείται από τεμπέληδες αστυνομικούς που νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους- με την Ελλάδα του αύριο που αποτελείται από ματατζήδες που κάνουν κεφάτα και υπεύθυνα τη δουλειά τους και βοηθούν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας πως θα συνεχίσουν να ανοίγουν κεφάλια, ακόμα κι αν κοπούν εντελώς οι μισθοί τους.

Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να πλακωθούν οι αστυνομικοί μεταξύ τους και να αλληλοεξοντωθούν αλλά αυτό αποκλείεται γιατί, αν είχαν συνείδηση και αξιοπρέπεια, δεν θα είχαν γίνει αστυνομικοί.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.