Έρχονται!

Σύμφωνα με την Ντόιτσε Βέλε, η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, επιθυμεί να επιστρατεύσει συνταξιούχους Γερμανούς εφοριακούς, ώστε να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός λειτουργικού φορολογικού συστήματος στην Ελλάδα. Η μόνη περίπτωση να αποδώσει αυτή η κίνηση είναι αν -μαζί με τους Γερμανούς εφοριακούς- φέρουν στην Ελλάδα και Γερμανούς φορολογούμενους.

Δεν ξέρω αν θα έρθουν τελικά οι συνταξιούχοι Γερμανοί εφοριακοί στην Ελλάδα, αλλά, αν έρθουν, θα δοκιμαστεί πραγματικά η αξιοπιστία τους.

Μπορεί μια ζωή να ήταν άμεμπτοι αλλά στην Ελλάδα δύσκολα θα παραμείνουν άμεμπτοι.

Οπότε, καλύτερα να μην τους φέρουν τους ανθρώπους. Κρίμα είναι να τους διαφθείρουμε στα γεράματα.

Άσε που θα πρέπει να τρέχουμε όλη την ώρα να τους μαζεύουμε από τις παραλίες. Οι Γερμανοί στον ήλιο κοκαλώνουν σαν τον λαγό, όταν τον χτυπάνε τα φώτα του αυτοκινήτου.

Είναι παράδεισος η Ελλάδα για τους άλλους Ευρωπαίους συνταξιούχους. Σιγά μη δουλεύουν.

Ξέρω από φίλους Γερμανούς που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα πως αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν τις “μεθόδους” που ακολουθούν οι Έλληνες -απέναντι στην εφορία-, για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Πάντως, αν έρθουν οι συνταξιούχοι Γερμανοί εφοριακοί στην Ελλάδα, θα πρέπει να στείλουμε κι εμείς μερικούς εφοριακούς στην Γερμανία. Για τιμωρία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.