Αποκάλυψη-σοκ για την εισβολή στο Πεντάγωνο

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη συνδικαλιστή πως, αρχικά, οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά δεν σκόπευαν να εισβάλουν στο Πεντάγωνο αλλά στο Mega. Οι εργαζόμενοι -που είναι απλήρωτοι επί 6 μήνες- σκόπευαν να μπουν στο Mega και να διαβάσουν ζωντανά τα αιτήματά τους.

Όπως αποκάλυψε ο συνδικαλιστής, οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους, όταν πληροφορήθηκαν πως το κτίριο του Mega είναι σαν φρούριο και οι φρουροί έχουν εντολές να πυροβολούν στο ψαχνό.

«Είναι πιο εύκολο να καταλάβεις το Πεντάγωνο παρά το Mega» τόνισε ο συνδικαλιστής.

Αφού απέκλεισαν το ενδεχόμενο να εισβάλουν στο Mega -και πριν καταλήξουν στο να εισβάλουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας-, οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά σκέφτηκαν να δοκιμάσουν να μπουν στο κτίριο του ΣΚΑΪ.

Ο συνδικαλιστής εξηγεί τους λόγους που δεν προχώρησαν σε εισβολή στον ΣΚΑΪ:

«Ο Αλαφούζος μέχρι και ναρκοπέδιο έχει φτιάξει γύρω από τον ΣΚΑΪ. Τις προάλλες, μια καθαρίστρια πάτησε κατά λάθος μια νάρκη και την μαζεύανε με τα τσιμπιδάκια από την στέγη του Ειρήνης και Φιλίας. Είναι αδύνατον να μπεις στον ΣΚΑΪ. Είναι τόσο δύσκολο όσο και το να μπουν οι παίκτες του φετινού Παναθηναϊκού στη μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας».

Ο συνδικαλιστής αποκάλυψε ακόμα πως, μια και δεν μπορούν να μπουν στο Mega και τον ΣΚΑΪ, οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά -μετά το Πεντάγωνο- αποφάσισαν να καταλάβουν μια φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού και να την οδηγήσουν στην Τουρκία, όπου θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.