Η μεγάλη των μπάτσων σχολή κλείνει

Θα κλείσουν για τα επόμενα δυο χρόνια οι σχολές της Αστυνομίας, αφού στο Μεσοπρόθεσμο υπάρχει αναφορά για μηδενικές προσλήψεις στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το 2013 και το 2014. Οι υποψήφιοι που ήθελαν να γίνουν μπάτσοι θα αναγκαστούν να ψαλιδίσουν τα όνειρά τους και να πάνε σε κάποια κατώτερη σχολή, όπως η Ιατρική και η Φιλοσοφική.

Οι υποψήφιοι τα τελευταία χρόνια προτιμούν τις σχολές της Αστυνομίας επειδή οδηγούν σε έναν σίγουρο μισθό αλλά και σε μια σίγουρη αντιπάθεια από την κοινωνία που σιχαίνεται τους μπασκίνες.

Οι σχολές της Αστυνομίας δεν οδηγούν μόνο σε έναν σίγουρο μισθό, αφού πολλοί αστυνομικοί έχουν τα τύχερά τους και βγάζουν πολύ μαύρο χρήμα από το εμπόριο ναρκωτικών, την προστασία νυχτερινών κέντρων και τη σωματεμπορία.

Βέβαια, ο μισθός στην Αστυνομία δεν είναι και πάρα πολύ σίγουρος, αφού μπορεί να βρεθεί καμιά σπείρα κακοποιών να σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα, την επόμενη ημέρα να βγουν στην τηλεόραση συνδικαλιστές αστυνομικοί και να βρίζονται μεταξύ τους πάνω από το πτώμα σου, και μετά να αποδειχτεί πως στέλεχος της σπείρας ήταν και ένας αστυνομικός –σε όλες τις σπείρες υπάρχει τουλάχιστον ένας αστυνομικός αφού η μεγαλύτερη σπείρα κακοποιών είναι η Αστυνομία-, οπότε εσύ είσαι στο χώμα και η μανούλα σου στηθοδέρνεται που σου έλεγε «μπάτσος να γίνεις, γιε μου» και δεν σε άφησε να γίνεις ένας τίμιος άνθρωπος.

Η μη εισαγωγή υποψηφίων στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα δυο χρόνια έχει προβληματίσει το καθεστώς, αφού όλοι ξέρουμε πως, αν δεν υπήρχαν μπάτσοι, δεν θα άντεχαν ούτε μια μέρα στην εξουσία.

Για να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν από την μη εισαγωγή νέων μπάτσων και τη συνταξιοδότηση των παλιών μπάτσων, το καθεστώς θα χρησιμοποιήσει στρατιωτικές δυνάμεις αλλά και τους ιδιωτικούς στρατούς εφοπλιστών και πολιτικών που αποτελούνται από χιλιάδες μπάτσους με πολιτικά.

Ο μεγάλος αριθμός αστυνομικών στην χώρα μας έχει προβληματίσει την Τρόικα, ενώ ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ δήλωσε ότι «Χίλιοι Γερμανοί μπάτσοι διεκπεραιώνουν τη δουλειά 10 χιλιάδων Ελλήνων μπάτσων».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να επιστρέψει ποτέ ξανά στις αγορές, αφού, μετά τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, θα πρέπει να απολυθούν και χιλιάδες αστυνομικοί αλλά αυτό είναι αδύνατο γιατί, αν μειωθούν οι αστυνομικοί, θα πέσει αμέσως η Μαφιοκρατία πολιτικών και μεγαλοεπιχειρηματιών, οπότε ετοιμαστείτε να πληρώνετε 800 χιλιάδες αστυνομικούς, για να φυλάνε τον Βενιζέλο, τον Λάτση και την παρέα τους από εσάς.

(Τους παπάδες θα τους μειώσει κανείς επιτέλους; Σε κάθε περίπτωση, τους μισθούς των παπάδων να τους πληρώνουν οι χριστιανοί που τα γουστάρουν αυτά τα εβραϊκά. Εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να εξαιρεθούμε. Αν δεν πληρώναμε τόσα χρόνια φόρους για να πληρώνονται οι παπάδες, τώρα θα είχαμε μαζέψει αρκετά χρήματα, για να αγοράσουμε όπλα για την επανάσταση. Δεν θα ήμασταν ακόμα με τα Καλάσνικοφ. Αν δεν μειωθούν οι παπάδες, τουλάχιστον να τους ξυρίσουν. Παντού.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.