Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είναι θεός

Επειδή δεν θέλω να λέτε πως πως δεν σας λέω πού πηγαίνω, χτες το βράδυ πήγα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να δω τον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Ήταν η δεύτερη φορά που πήγα αλλά αυτή τη φορά είχα μαζί μου και την φωτογραφική μηχανή. Και έκανα μαχητικό φωτορεπορτάζ.

Έχω γυρίσει φέτος όλα τα θέατρα της Αθήνας που παίζουν κωμωδίες και όλες τις σκηνές με σάτιρα και stand up comedy. Το γέλιο είναι πολύ σημαντικό -ειδικά στις μέρες μας- αλλά μόνο ο Ζαραλίκος με έκανε να χτυπιέμαι από τα γέλια.

Τηλεκύβος. Βρείτε τη λέξη. Όχι δεν είναι αυτή που νομίζετε.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναλύει τους στίχους του τραγουδιού του Παντελίδη “Δεν ταιριάζετε”. Εν τω μεταξύ, επειδή διαπίστωσα πως σε κάθε παράσταση λέει διαφορετικά πράγματα και έχει διαφορετικά θέματα, να του ζητήσετε -ευγενικά- να σας αναλύσει το σενάριο της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και να κάνει τον νούμερο με τον ταξιτζή.

Ιδιόχειρη αφιέρωση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Δεν σας λέω σε ποιο βιβλίο είναι γραμμένη η αφιέρωση, για να μην προδώσω το νούμερο που είναι σπαρταριστό.

Χριστόφορε, σε εντυπωσίασε η Αλίκη, ε; Ήταν το πιο ωραίο κορίτσι στο δημοτικό σχολείο. Πάντως, δεν είπε όλη την αλήθεια. Όταν ρώτησες ποιοι ψήφισαν ΔΗΜΑΡ, δεν σήκωσε το χέρι της. Ντρέπεται. Μας έχει ζητήσει στις επόμενες εκλογές να την κλειδώσουμε στην ντουλάπα. Κατά τ’ άλλα, σου υπόσχομαι την τρίτη φορά που θα έρθω να δω την παράσταση να σου συστηθώ. Σας ντρέπομαι εσάς τους καλλιτέχνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.