Greece

Ένας συντάκτης του CNN Travel σχολίασε τα χειρότερα σλόγκαν χωρών που προσπαθούν να προσελκύσουν τουρίστες. Ένα από τα σλόγκαν ήταν το «You in Greece». Ο συντάκτης του άρθρου αναρωτιέται «Έχουν τη Σαντορίνη και το καλύτερο που μπορούν να σκεφτούν είναι το ‘Είσαι εδώ’»;

Το κείμενο του συντάκτη του CNN για τα σλόγκαν όλων των χωρών είναι βλακώδες και αυτός, εμφανώς, ατάλαντος και χωρίς χιούμορ –με αποτέλεσμα να τρώει τρελό κράξιμο στα σχόλια του κειμένου- αλλά, πράγματι, το καλύτερο σλόγκαν που μπόρεσαν να σκεφτούν για να διαφημίσουν τη χώρα ήταν το «You in Greece»;

Βέβαια, με τόσα που έχουν ακούσει οι πολίτες όλου του κόσμου τα τελευταία χρόνια για την Ελλάδα στα δελτία ειδήσεων πρέπει να θεωρούν προνόμιο και τιμή τους να βρεθούν στην Ελλάδα, οπότε η Ελλάδα δεν χρειάζεται καν διαφήμιση.

Ούτως ή άλλως, η εικόνα για την Ελλάδα τώρα πια είναι πως είναι εντελώς απελπισμένη και πως οι Έλληνες είναι πρόθυμοι να σου κάνουν όλα τα χατίρια για ένα ευρώ, οπότε θα πλακώσουν όλοι οι τσιφούτηδες του πλανήτη.

Από την άλλη, το CNN πιάστηκε αδιάβαστο, αφού, το σλόγκαν «You in Greece» είναι παλιό και έχει αντικατασταθεί από το «Greece: All time classic» που έχει την καλύτερη αφίσα που έφτιαξε ποτέ το υπουργείο Τουρισμού.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.