Και οι Εύζωνες εναντίον της Ελληνοφρένειας

Με ανακοίνωσή τους, οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς συμπαρατάσσονται με τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους Αχαΐας και στρέφονται κατά του τσολιά της Ελληνοφρένειας επειδή δεν σέβεται τις ηρωικές πράξεις των Ευζώνων και τους παρουσιάζει σαν χαζοχαρούμενους και γκάου.Οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς ζητούν την άμεση επέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και απειλούν με μήνυση την Ελληνοφρένεια επειδή δεν σέβεται ούτε την ηρωική πράξη του Εύζωνα Κωνσταντίνου Κουκίδη, ο οποίος, την ώρα που ανέβαιναν οι Γερμανοί στην Ακρόπολη, τυλίχτηκε και με την ελληνική σημαία και έπεσε στο κενό, οπότε δεν είχε την ευκαιρία να δει τους Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών να κυβερνούν τη χώρα μετά την απελευθέρωσή της.

Παράλληλα, οι Εύζωνες αναφέρουν πως, από την ημέρα που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας, δεν μπορούν να σταυρώσουν ούτε τουρίστρια ούτε ιθαγενή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ευζώνων, εξαιτίας του τσολιά της Ελληνοφρένειας, οι γυναίκες -που κάποτε τους έβλεπαν σαν ξερολούκουμα- τους κοροϊδεύουν και τους πετάνε μπανάνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.