Περιζήτητη γκόμενα η Χρυσή Αυγή

Είναι πολύ αστείο το ότι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ πως φλερτάρει με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Και είναι αστείο επειδή οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής –πριν γίνουν ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής- ήταν, επί χρόνια, ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής παρουσιάζονται σαν να έχουν πέσει ξαφνικά από τον ουρανό. Σαν να μην ζούσαν πριν στη χώρα. Σαν να μην είχαν ψηφίσει ποτέ.

Δεν ήταν φασίστες οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής όσα χρόνια ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Τώρα έγιναν φασίστες. Τώρα που δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, στο κείμενο «Όλη η Ελλάδα Χρυσή Αυγή!», έγραφα:

«Τις τελευταίες δεκαετίες, μετά τη χούντα, όλοι οι φασίστες βρήκαν καταφύγιο στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, και έκαναν τους δημοκράτες γιατί τους τάιζαν ασύστολα.

Τώρα που η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να ταΐζουν όλους αυτούς τους φασίστες, αυτοί απελευθερώθηκαν, αποενοχοποιήθηκαν και δηλώνουν με περηφάνια πως είναι φασίστες.»

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ –που είχαν επί δεκαετίες στους κόλπους τους τους απόγονους των δωσίλογων της Κατοχής- έχουν τρομοκρατηθεί μπροστά στο ενδεχόμενο τα δικά τους φασισταριά να ψηφίσουν άλλο κόμμα στις ευρωεκλογές ή να ψηφίσουν υποψήφιους άλλων κομμάτων στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Διάβολε, γι’ αυτό «φούσκωσαν» την Χρυσή Αυγή: για να μην φύγουν οι ψήφοι των “ορφανών” τους προς άλλες κατευθύνσεις.

Γιατί, αν τα ζώα που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012 είχαν ψηφίσει Ανεξάρτητους Έλληνες, θα είχαμε αποχαιρετήσει από τότε την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Αλλά τι να περιμένεις από τους απόγονους των δωσίλογων; Μια ζωή δούλοι, προδότες και ρουφιάνοι ήταν.

Και βλέπεις τώρα την Νέα Δημοκρατία του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και του Φαήλου Κρανιδιώτη, την Νέα Δημοκρατία του Μπαλτάκου που έκανε τον ενδιάμεσο του Σαμαρά στις συνομιλίες με τον Κασιδιάρη, να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως επιθυμεί τις ψήφους των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Μα γιατί πήρε τον Άδωνι και τον Βορίδη στην Νέα Δημοκρατία ο Σαμαράς; Επειδή είναι δημοκράτες; Τους πήρε για να μαζέψει ψήφους από τους φασίστες.

Γιατί φλέρταρε ο Σαμαράς με τον Κασιδιάρη μέσω Μπαλτάκου;

Γιατί δεν προφυλακίστηκε μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Κασιδιάρης με εντολή Σαμαρά όπως οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες;

Μα γιατί Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Έναν έρωτα που δεν είναι πια κρυφός. Βασικά, ποτέ δεν ήταν.

Ας ενωθεί επιτέλους αυτή η Νέα Δημοκρατία με την Χρυσή Αυγή, να τελειώνει η ιστορία.

Τυπικό είναι το ζήτημα, βρε αδερφέ!

Καλά στέφανα!

(Κρίμα και ντροπή για τους παραδοσιακούς και λαϊκούς δεξιούς που άφησαν τον Σαμαρά και την ακροδεξιά παρέα του να φτάσουν την Νέα Δημοκρατία σε αυτή την κατάντια.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.