Η πρόβλεψη του κροκόδειλου της Κρήτης για τον τελικό του Μουντιάλ

Μετά τις επιτυχημένες προβλέψεις του κροκόδειλου της Κρήτης για τους δυο ημιτελικούς του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη αγωνιούν για την πρόβλεψή του για τον σημερινό μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Γερμανία και την Αργεντινή.

Οι ειδικοί που αναζητούν τον κροκόδειλο της Κρήτης του έριξαν για δόλωμα δέκα μετανάστες με φανέλα της Γερμανίας και δέκα μετανάστες με φανέλα της Αργεντινής, αλλά ο κροκόδειλος δεν έφαγε κανέναν.

Στη συνέχεια, οι ειδικοί έφτιαξαν δυο μεγάλες φάκες -στη μια είχαν βάλει τη σημαία της Γερμανίας και στην άλλη τη σημαία της Αργεντινής-, αλλά ο κροκόδειλος δεν μπήκε σε καμία από τις δυο φάκες.

Η άρνηση του κροκόδειλου της Κρήτης να κάνει πρόβλεψη για τον τελικό κάνει κάποιους να πιστεύουν πως θα συμβεί κάτι απρόοπτο και το παιχνίδι θα αναβληθεί.

Κάτοικος της περιοχής που βρίσκεται ο κροκόδειλος υποστηρίζει πως μίλησε μαζί του και πως ο κροκόδειλος μιλάει ελληνικά.

Σύμφωνα με τον κάτοικο, όταν ρώτησε τον κροκόδειλο αν γνωρίζει ή αν μπορεί να προβλέψει θα νικήσει η Γερμανία ή η Αργεντινή, ο κροκόδειλος του απάντησε «όποιος γνωρίζει δεν προβλέπει, και όποιος προβλέπει δεν γνωρίζει».

Όταν ο κάτοικος επέμεινε να μάθει ποια από τις δυο ομάδες θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο κροκόδειλος του είπε πως «το Παγκόσμιο Κύπελλο θα το κατακτήσει η ομάδα που το θέλει πιο πολύ».

Και του έκλεισε πονηρά το μάτι.

(Σύμφωνα με άλλον κάτοικο της περιοχής, ο κροκόδειλος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί με φανέλα της Αργεντινής.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.