Ισοπαλία στο Αργεντινή-Ολλανδία προβλέπει ο κροκόδειλος της Κρήτης

Σε ανθρώπινο λάθος -και πιο συγκεκριμένα σε λανθασμένη εκτίμηση των ειδικών- οφείλεται η χτεσινή είδηση που ήθελε τον Σήφη, τον κροκόδειλο της Κρήτης, να προβλέπει πως η Βραζιλία θα νικήσει την Γερμανία και θα περάσει στον τελικό του Μουντιάλ.Ο κροκόδειλος έφαγε χτες τον μετανάστη που φορούσε την φανέλα της Γερμανίας
, και οι ειδικοί θεώρησαν πως αυτό είναι πρόβλεψη ότι θα προκριθεί η Βραζιλία, αλλά ο κροκόδειλος εννοούσε το αντίθετο, αφού τρώει τον μετανάστη με τη φανέλα της χώρας που θα νικήσει.

Σήμερα, οι ειδικοί έριξαν στον κροκόδειλο έναν μετανάστη που φορούσε την φανέλα της Αργεντινής και έναν με τη φανέλα της Ολλανδίας, και ο κροκόδειλος τους έφαγε και τους δυο.

Αυτό σημαίνει πως ο κροκόδειλος προβλέπει ισοπαλία στον ημιτελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία, οπότε ο αγώνας θα κριθεί στην παράταση ή στη ρώσικη ρουλέτα των άσφαιρων πέναλτι.

Πάντως, όταν ο κροκόδειλος ρεύτηκε, έβγαλε τη φανέλα της Ολλανδίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.