Θα πάω στην Κρήτη με τον Ταρζάν

Πανικός έχει προκληθεί στην Κρήτη, μετά από την εμφάνιση ενός κροκόδειλου δυο μέτρων στο Φράγμα Ποταμών στο Ρέθυμνο, ενώ υπάρχουν φόβοι πως υπάρχουν και άλλοι κροκόδειλοι που δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους, γιατί οι κροκόδειλοι είναι δειλοί, όπως δηλώνει ξεκάθαρα και το όνομά τους.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως οι Κρητικοί δεν πάνε στην τουαλέτα γιατί φοβούνται μήπως πεταχτεί μέσα από την χέστρα κάνας κροκόδειλος και τους δαγκώσει.

Αρχικά, υπήρξε η υποψία πως κάποιος είχε στην κατοχή του τον κροκόδειλο και δεν ήξερε τι να τον κάνει, οπότε αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, και αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί αυτό θα κάναμε όλοι αν είχαμε έναν κροκόδειλο δύο μέτρων: θα του χαρίζαμε την ελευθερία του.

Στη συνέχεια, όμως, αποκαλύφτηκε πως ο κροκόδειλος μεταφέρθηκε στην Κρήτη από Τούρκους πράκτορες που θέλουν να πλήξουν τον ελληνικό τουρισμό, ο οποίος -πριν την εμφάνιση του κροκόδειλου- αναμενόταν να ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια τουρίστες.

Σύμφωνα με πράκτορες της ΕΥΠ, οι Τούρκοι σκοπεύουν να κατακλύσουν την Κρήτη και τα άλλα ελληνικά νησιά με κροκόδειλους, ανακόντα, κόμπρες, λιοντάρια, ύαινες, ελέφαντες, ιπποπόταμους και πολικές αρκούδες, ενώ σχεδιάζουν να περικυκλώσουν τα ελληνικά νησιά με χιλιάδες μεγάλους λευκούς καρχαρίες και φάλαινες δολοφόνους.

Ήδη, έχουν εμφανιστεί τα πρώτα λιοντάρια στην Οία της Σαντορίνης, αλλά δεν προκάλεσαν πανικό στους τουρίστες, αφού κοιτούσαν όλοι το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και κανείς δεν πήρε χαμπάρι πως τα λιοντάρια έφαγαν δέκα Γιαπωνέζους και τριάντα φωτογραφικές μηχανές.

Το σατανικό σχέδιο της Τουρκίας -για καταστροφή του ελληνικού τουρισμού- φαίνεται να φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού οι τουρίστες όχι μόνο δεν ακυρώνουν τις κρατήσεις τους στην Ελλάδα αλλά όλο και περισσότεροι ψάχνουν τρόπο για να κάνουν σαφάρι στην Κρήτη και στην Μύκονο.

Η παρουσία των άγριων ζώων στην όμορφη χώρα μας έχει διχάσει τους Έλληνες, αφού κάποιοι ζητούν να εξολοθρευθούν τα άγρια ζώα σαν παράνομοι μετανάστες, ενώ οι οικολόγοι ζητούν να εκκενωθεί εντελώς η Κρήτη από Έλληνες και τουρίστες, ώστε να μπορέσουν οι κροκόδειλοι να ζήσουν ελεύθεροι και να αναπαραχθούν με την ησυχία τους.

Εγώ θα πάρω τα βουνά, θα πάω στον Ψηλορείτη,
τώρα που με κροκόδειλους γέμισε όλη η Κρήτη.

(Σήμερα Δευτέρα 7 Ιουλίου, στις 21:15, οι Θεσμοφοριάζουσες στην Ρόδο, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.