Στην Βραζιλία βρίσκεται ο Χριστόδουλος Ξηρός!

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Χριστόδουλου Ξηρού μετά την αποκάλυψη των παικτών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πως ο διαβόητος φυγάς εμφανίστηκε στον πάγκο της εθνικής μας στην διάρκεια της παράτασης του αγώνα με την Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο Χριστόδουλος Ξηρός εμφανίστηκε ξαφνικά στον πάγκο της εθνικής και εμψύχωνε με τις φωνές του τους παίκτες μας.

Αρχικά, οι παίκτες της εθνικής ομάδας δεν αναγνώρισαν τον Χριστόδουλο Ξηρό επειδή έχει αλλάξει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση.

Όπως δήλωσε ο Φάνης Γκέκας, ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει κάνει τα μαλλιά του μοϊκάνα, ενώ δεν κρατούσε και το μπαγλαμαδάκι που είναι το σήμα κατατεθέν του.

Ενδεικτικό του ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν έγινε αντιληπτός από τους παίκτες και τους υπεύθυνους της εθνικής ομάδας είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος τον πέρασε για παίκτη και του ζήτησε να εκτελέσει πέναλτι επειδή είχε βλέμμα ψυχρού εκτελεστή.

Ο πρώτος που αναγνώρισε τον Χριστόδουλο Ξηρό ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όταν από την τσέπη του «Μανώλη» της 17Ν έπεσε το ιστορικό 45άρι της οργάνωσης και η γραφομηχανή στην οποία δακτυλογραφήθηκαν οι πρώτες προκηρύξεις της 17Ν.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε από τον Χριστόδουλο Ξηρό να είναι κουμπάρος στον γάμο του που θα γίνει στις 5 Ιουλίου -δηλαδή 4 ημέρες μετά τον γάμο του Σπύρου Γραμμένου- αλλά ο Χριστόδουλος αρνήθηκε ευγενικά επειδή σκοπεύει να μείνει στην Βραζιλία και να παρακολουθήσει τον τελικό του Μουντιάλ.

Μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Μουντιάλ, ο Χριστόδουλος Ξηρός υποστηρίζει την Αργεντινή.

(Οι Θεσμοφοριάζουσες , αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου και μεθαύριο Πέμπτη 3 Ιουλίου, στο Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.