Ο Αβραμόπουλος θα κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου

Σαμαράς Γιούνκερ ΑβραμόπουλοςΣε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του νέου προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και πως ο Πλάτωνας δεν μπορεί να παίζει στην Β΄ Εθνική αφού ο Πλάτωνας ήταν ο πρώτος που οραματίστηκε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε πως ο Πλάτωνας θα ήταν ενθουσιασμένος με το ευρώ -αφού σε όλους τους πλατωνικούς διαλόγους είναι ολοφάνερη η επιθυμία του Πλάτωνα να αποκτήσει η αρχαία Αθήνα κοινό νόμισμα με τους βαρβάρους-, ενώ θα λάτρευε τις ευρωπαϊκές τράπεζες και την Siemens.

Το μόνο πρόβλημα στις συζητήσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Αντώνη Σαμαρά ήταν ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν θέλει δέκα γυναίκες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και επιμένει πως η Ελλάδα πρέπει να προτείνει γυναίκα για την θέση του επιτρόπου και όχι τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε αμέσως τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου, του ανακοίνωσε το αίτημα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος του είπε πως θα κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και θα γίνει γυναίκα, οπότε δεν θα υπάρχει πια πρόβλημα.

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς ρώτησε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο αν είναι απόλυτα σίγουρος για την απόφασή του να αλλάξει φύλο και να γίνει γυναίκα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος του απάντησε πως παρακολούθησε πριν από μερικές ημέρες στο θέατρο τις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, και πείστηκε πως το μέλλον ανήκει στις γυναίκες.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα κάνει την εγχείρηση αλλαγής φύλου και θα γίνει γυναίκα -ώστε να γίνει η επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή-, ενώ, όταν θα προκηρυχτούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, θα διαδεχτεί τον Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με την ελπίδα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας αλλά και η πρώτη τρανσέξουαλ πρωθυπουργός στον κόσμο.

Μια ακόμα πρωτιά για την χώρα μας.

Κρίμα που δεν ζει ο Πλάτωνας να δει τα μεγαλεία της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.