Το DNA μίλησε: Υδροχόος ο νεκρός της Αμφίπολης!

ΑμφίποληΠαγκόσμιο δέος έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο νεκρός της Αμφίπολης είναι Υδροχόοος. Το DNA μίλησε και είπε πως ο νεκρός της Αμφίπολης είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο, οπότε δεν χρειάζεται να ξέρουμε τίποτε άλλο για αυτόν, αφού το ζώδιο και ο ωροσκόπος είναι αρκετά.

Οι επιστήμονες έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο νεκρός της Αμφίπολης είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο, αφού ανέλυσαν έναν κυνόδοντα και τον αριστερό του αγκώνα, ο οποίος είναι σε χειρότερη κατάσταση από τον δεξιό αγκώνα, οπότε συμπέραναν πως ο νεκρός της Αμφίπολης αυνανιζόταν με το αριστερό χέρι, και, άρα, είναι και αριστερόχειρας.

Ως Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο, ο νεκρός της Αμφίπολης ήταν εραστής της ελευθερίας, διάνοια και επαναστάτης, ενώ ήταν πολύ δημιουργικός και μανιακός με το γράψιμο -δηλαδή, αν ζούσε σήμερα, θα ήταν μπλόγκερ και θα έγραφε μαλακίες στα social media- αλλά μάλλον οι υπόλοιποι Μακεδόνες δεν θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα τη συγγραφική του κλίση και θα τον θεωρούσαν φλώρο γιατί ήταν στρατόκαυλοι.

Στα αρνητικά στοιχεία του Υδροχόου νεκρού της Αμφίπολης είναι ότι ήταν στην καρακοσμάρα του και ήταν εντελώς ψώνιο.

(Ο αριστερόχειρας Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο νεκρός της Αμφίπολης με έκανε πολύ χαρούμενο γιατί είμαι κι εγώ αριστερόχειρας Υδροχόοος με ωροσκόπο Υδροχόο, όπως είναι και η συμπαθέστατη νεαρή κυρία που εργάζεται στο μεζεδοπωλείο “Σεϋχέλλες” στο Μεταξουργείο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.