Σπύρος Γραμμένος σε περιοδεία (από κοντά κι εγώ)

Σπύρος ΓραμμένοςΟ Σπύρος Γραμμένος ξεκινάει τη χειμερινή περιοδεία του από τα Γιάννενα (31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου – Θυμωμένο Πορτραίτο) και συνεχίζει στις 2 Ιανουαρίου στην Κέρκυρα (7 Τεχνών Τόπος). Θα είμαι μαζί με τον Σπύρο στα κείμενα και στα decks -μετά θα καθαρίζω και τα μαγαζιά για να συμπληρώνω το μεροκάματο-, οπότε ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και ό,τι ήθελε προκύψει.

Σπύρος γραμμένος στο Θυμωμένο Πορτραίτο!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς (1:00 Μετά τη Μαγειρίτσα φάση) και 1/1/2015 στις 22:00!
είσοδος : 5 ευρώ

Ένα κάρο τιράντες κι ένα μάτσο λεβέντες μάζεψε πάλι ο γραμμένος και τα εκθέτει όλα στο πάλκο του Θυμωμένου Πορτραίτου παίζοντας καινούρια(!) τραγούδια που δεν υπάρχουν στο γιουτιούμπ, αλλά και παλιά που έχουν ανέβει κατά καιρούς στο παγκόσμιο τοπ τεν(που φτιάχνει με τους φίλους του κάθε καλοκαίρι πριν πάνε για ψάρεμα)!

Στην φάση τον συνοδεύει ο μπλόγκερ pitsirikos με κείμενα που φιλοτέχνησε ειδικά για την περίσταση και εκτός αυτού, είναι και στα ντεκς (ψηφιακά και όχι σε φυσική μορφή) πριν την παράσταση, στο διάλειμμα, και μετά τη λήξη παίζοντας μουσικές που όλοι έχουμε αγαπήσει, χορέψει, ξεχάσει, χτυπήσει, ξενερώσει, στραβοκαταπιεί ακούγοντάς τες σε κάποιο μπαρ, κλαμπ, καφέ, ασανσέρ, σουπερ μάρκετ ή ιατρείο

Στα όργανα ανάλογα την περίσταση είναι οι

Λαγδάς Βασίλης Κιθάρες και ότι άλλο χρειαστεί
Καλκάνης Χρήστος Κλαρινέτο, Μελόντικα και ότι άλλο χρειαστεί

Παραγωγή και ότι άλλο χρειαστεί PROSPERO

Κάντε κράτηση!

Αυτά!

Θυμωμένο Πορτραίτο
2651068550
Καποδιστρίου 20
Ιωάννινα

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.