Η Πνιγμονή ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη (από 18 Μαρτίου στο Αθήναιον)

Πνιγμονή θεσσαλονίκη small

Μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις που δόθηκαν στον Πολυχώρο Vault, η «Πνιγμονή», ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη από 18 Μαρτίου και για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Μια εκδοχή του σπιτιού της Μπερνάρντα Άλμπα, σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, μεταφέροντας το αριστούργημα του Federico García Lorca από την Ισπανία του 1936 στην Ανατολική Τουρκία του 2013, με αφορμή τα εγκλήματα τιμής, τον θρησκευτικό φανατισμό, τον πουριτανισμό της κοινωνίας και την απάνθρωπη καταπίεση των γυναικών στις Μουσουλμανικές Χώρες.

“Πνιγμονή” ήταν μια από τις πιο ωραίες παραστάσεις που είδα, οι ηθοποιοί είναι έξοχοι, και η Αθηνά Τσιλύρα είναι συγκλονιστική. Οι φίλοι από την Θεσσαλονίκη και την βόρεια Ελλάδα που αγαπούν το καλό θέατρο, να μην χάσουν αυτή την παράσταση.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.