Με πούλμαν θα κυκλοφορούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

F1Την οργή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει η επιλογή πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να αγνοήσουν την παραίνεσή του να αρνηθούν τη χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με συνιστώσες του Μεγάρου Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας κλώτσησε ένα κάδρο, ενώ έκανε και έντονο διάβημα στην Άνγκελα Μέρκελ, γιατί πιστεύει πως η Γερμανία κρύβεται πίσω από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που γουστάρουν βουλευτική κουρσάρα, ώστε απόψε που υπάρχουν τα τάλιρα, ρε μάγκες, να οργώσουμε τα Φάληρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προτρέψει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αρνηθούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα -για να αποδείξουν ότι εκπροσωπούν ένα νέο ύφος και ήθος στην εξουσία- αλλά, αυτοί σκέφτηκαν πως δεν λέει να έχουν εκλεγεί βουλευτές και να κυκλοφορούν ακόμα με τις σακαράκες, με τα ποδήλατα ή να το κόβουν με το πόδι, γιατί μια φορά γίνεσαι βουλευτής, βρε αδελφέ, και θέλεις κι εσύ να κάνεις το κομμάτι σου με μια λιμουζίνα, μπας και βγάλεις και καμιά γκόμενα που έχει μείνει ξέμπαρκη στον δρόμο, και θα πάθει την πλάκα της μόλις δει να σταματάει δίπλα της με το Audi κάνας Βούτσης, και να την ρωτάει αν θέλει να την πετάξει μέχρι το σπίτι της και ό,τι ήθελε προκύψει.

Βέβαια, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν το 40% του μισθού τους στο κόμμα, οπότε, αν είναι να πληρώνουν και τις βενζίνες και τα έξοδα του αυτοκινήτου, σε λίγο θα ζητάνε δανεικά από τους βουλευτές των άλλων κομμάτων, για να πληρώσουν τα κοινόχρηστα.

Για να διευθετηθεί το θέμα με τα βουλευτικά αυτοκίνητα και να χαρεί ο Αλέξης Τσίπρας, υπάρχει η σκέψη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μένουν όλοι μαζί στους ξενώνες του Ολυμπιακού Σταδίου, και να πηγαίνουν στη Βουλή με πούλμαν, αφού βέβαια πρώτα τρέξουν πέντε χιλιόμετρα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ώστε να πάψει η Αριστερά να έχει χοληστερίνη.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να μείνουν στους ξενώνες του Ολυμπιακού Σταδίου και να πηγαινοέρχονται στη Βουλή με πούλμαν, και ζητούν να μένουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και να πηγαίνουν στη Βουλή με τελεφερίκ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.