Ερντογάν και πάσης Ελλάδας

Αγαπητέ πιτσιρίκο
Πριν από λίγο καιρό,σου είχα γράψει το κείμενο “Αδέρφια αμυνθείτε”. Τελικά,οι Έλληνες είναι ανίκανοι να αμυνθούν, τους πάνε από σφαλιάρα σε σφαλιάρα. Τους πήρανε τα σώβρακα, τώρα θα τους πάρουν και τα σπίτια.

Εσύ μπορεί να έγραψες “Κανένα σπίτι στα χέρια πρώην Κνίτη”, αλλά μάταια. Θα τα πάρει τα σπίτια.

Ένας φίλος,πρότεινε στο “Ανεφάρμοστο και πάσης Ελλάδας” τρόπους αντίδρασης, όπως και εσύ στο “Στην Ελλάδα οι απεργίες διαφημίζονται”, αλλά και σε τόσα άλλα κείμενα σου.

Μάταια…

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Τελικά, τη λύση θα την δώσει ο Ερντογάν.

Ερντογάν και πάσης Ελλάδας.

Αυτός θα ανατρέψει το βαθύ ύπνο των Ελλήνων ή τον ενσυνείδητο λήθαργο· δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί τα όσα συμβαίνουν είτε περνάνε γιατί οι Έλληνες κοιμούνται, είτε γιατί κακομοίρικα, σιωπηλά και παθητικά τα αποδέχονται, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Αυτός θα φέρει τη νέα εποχή στη χώρα μας.

Εμείς δε μπορούμε…

Φιλικά

Σόλων

(Αγαπητέ φίλε, λένε πως βλακεία είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα. Αν αυτό είναι η βλακεία, οι Έλληνες το έχουν τερματίσει. Προσωπικά, έχω αρχίσει να απολαμβάνω αυτή τη στάση γιατί, διαφορετικά, θα βλάψω την υγεία μου, και δεν το θέλω. Δεν θα είναι περίεργο να δώσει ο Ερντογάν τη λύση. Παραδοσιακά, οι λαοί των Βαλκανίων ετεροπροσδιορίζονται· δηλαδή, οι Τούρκοι μας κάνουν Έλληνες, εμείς τους κάνουμε Τούρκους κλπ. “Λύση” μπορεί να δώσει και το ISIS, ειδικά αν η ελληνική κυβέρνηση κάνει το μοιραίο λάθος να μπλέξει την Ελλάδα στον πόλεμο στη Συρία, αντί να κοιτάξει το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας και να κρατήσει τη χώρα μακριά από έναν πόλεμο ανάμεσα στο ISIS και αυτούς που το δημιούργησαν. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.