Νάτη πετιέται, νάτη πετιέται, νάτη νάτη πετιέται

Αγαπητέ πιτσιρίκο
Πάρα πολλά κείμενα δικά σου και των φίλων του μπλογκ έχουν γραφτεί σχετικά με το αν οι Έλληνες θέλησαν ποτέ να αντιδράσουν σε όσα τους επιβλήθηκαν και με ποιό τρόπο. Φυσικά, ο τρόπος δεν είναι αυτές οι αστείες βόλτες (πορείες) και ραντεβού για καφέ μετά (συγκεντρώσεις), αλλά το μόνο που θα μπορούσε να φέρει αποτέλεσμα είναι η μαζική και οργανωμένη στάση πληρωμών προς το κράτος και τις τράπεζες.

Αυτό έχει τονιστεί πάρα πολύ στο μπλογκ, αλλά, φυσικά, μάταια. Όπως σου είχα γράψει, “Τους αφήσαμε να μας λιώσουν και θα ζήσουμε την απόλυτη εξαθλίωση”.

Και φυσικά,η κυβέρνηση της πρωτο-δεύτερης φοράς “αριστεράς”, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, όλα τα ψηφίζει, όλα τα περνάει.

Κανένα πρόβλημα, κανένας ενδοιασμός, καμία τσίπα. Αρκεί να παραμείνουν στα πόστα.

Και βέβαια, τρίβουν τα χέρια τους και οι δανειστές, γιατί περνάνε ό,τι θέλουν, χωρίς αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα, όπως λέει και ένα τραγούδι του εθνικού μας τραγουδιστή.

Όμως, εκεί που όλα μοιάζουν όμορφα και τακτοποιημένα, νάτη πετιέται…νάτη πετιέται…νάτη,νάτη πετιέται…

Όχι όμως η ρωμιοσύνη, όχι όχι. Μιλάω για την τουρκική επεκτατικότητα.

Για χρόνια οι γείτονες δε μας πολυενοχλούσαν, γιατί είχαν βλέψεις στη Μέση Ανατολή.

Τώρα με την παρουσία της Ρωσίας, οι βλέψεις αυτές καταργήθηκαν.

Συνεπώς, επειδή ξέρουν οτι δεν είμαστε και πολύ της αντίστασης, να αναμένεις μεγάλες στιγμές.

Όπως σου είχα γράψει, “Ερντογάν και πάσης Ελλάδας”.

Και όσοι αφελείς λένε “μα είμαστε στην ΕΕ, είμαστε στο ΝΑΤΟ” και άλλα φαιδρά, ας θυμηθούν τι έγινε στην Κύπρο, τι έγινε στα Ίμια, τι γίνεται καθημερινά στο Αιγαίο.

Πιτσιρίκο
Είναι αναπόφευκτη η πρόκληση το λιγότερο θερμού επεισοδίου και ο λόγος είναι απλός.

Μόνο οφέλη θα έχει από αυτό η Τουρκία. Είτε πάρει εδάφη, είτε μας σύρει σε διαπραγμάτευση.

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή, όπως και η μη τήρηση της συμφωνίας για το προσφυγικό, εκτός από την Ελλάδα θα αποσταθεροποιήσει και την Ευρώπη.

“Ερντογάν και πάσης Ευρώπης” όπως είπαμε.

Θα φανεί πολύ σύντομα.

Φιλικά

Σόλων

(Αγαπητέ φίλε, μακάρι να επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα. Νομίζω πως μόνο έτσι θα βγουν οι Έλληνες από τα Μνημόνια. Οι Τούρκοι είναι πιο καλοί από τους Ευρωπαίους και θα βάλουν λιγότερους φόρους στους Έλληνες. Ελπίζω η επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα να γίνει μετά το καλοκαίρι γιατί τώρα σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα, για να κάνω τα μπάνια μου στην νότια Κρήτη. Μη μου χαλάσουν και τα μπάνια οι Τουρκαλάδες. Να επιτεθούν τον Οκτώβριο οι Τούρκοι. Θα είμαι τότε πάλι εδώ στα ξένα και θα πηγαίνω σε πορείες συμπαράστασης για την Ελλάδα. Πολύ μου αρέσει αυτό. Το βρίσκω πολύ ευρωπαϊκό. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.