Κυβέρνηση αυτοφωράκιας

efi-axtsioglouΒλέποντας αυτή την Έφη Αχτσιόγλου -που τοποθετήθηκε στο υπουργείο Εργασίας-, σκέφτηκα πως αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση με αυτοφωράκηδες.

Αυτοφωράκιας είναι αυτός που παρουσιάζεται σαν υπεύθυνος νυχτερινού κέντρου -ενώ δεν είναι-, ώστε να πάει αυτός στο αυτόφωρο αντί του πραγματικού υπευθύνου του ΄νυχτερινού κέντρου, όταν προκύψει κάποια παρανομία.

Η Έφη Αχτσιόγλου, η πρώην διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του προηγούμενου υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, είναι ο αυτοφωράκιας του υπουργείου Εργασίας.

Για να μην πάνε στο αυτόφωρο τον Κατρούγκαλο, θα πάει η Έφη Αχτσιόγλου.

Βέβαια, όλη η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αυτοφωράκιας.

Διακοσμητικοί είναι οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός.

Όπως ήταν και η κυβέρνηση Σαμαρά και όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Αυτοί είναι για το αυτόφωρο.

Το “μαγαζί” ανήκει σε άλλους.

Καημένη Ελλάδα.

(Βέβαια, ωραίο γκομενάκι η Αχτσιόγλου. Επιτέλους μια ωραία φάτσα μέσα στις σκατόφατσες της κυβέρνησης. Είναι κι έξυπνη κοπέλα η Αχτσιόγλου. Έτρεξε αμέσως να σβήσει το λογαριασμό της στο Twitter -αλλά και τον προσωπικό της ιστότοπο-, όπου έγραφε διάφορα επαναστατικά για τα Μνημόνια και τον σοσιαλισμό, μέχρι να την κάνει υπουργό ο Τσίπρας. Τώρα η Αχτσιόγλου θα κάνει τρελό έρωτα με το Μνημόνιο. Άνθρωποι παντός καιρού. Αδίστακτοι.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.