Ματαιώνεται το συλλαλητήριο γιατί οι Τούρκοι έκαναν απόβαση στο Καστελόριζο

Δραματικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, αφού οι Τούρκοι έκαναν απόβαση στο Καστελόριζο, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος για τη Μακεδονία μας.

Νησιώτες και ξενοδόχοι καλούν την κυβέρνηση να δείξει αυτοσυγκράτηση και να μην απαντήσει στην κατάληψη του Καστελόριζου από τους Τούρκους γιατί ξεκινά σε λίγο η τουριστική περίοδος και θα χάσουμε τους τουρίστες, με αποτέλεσμα να μην εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως όλα τα παλικάρια μας εγκατέλειψαν τα γυμναστήρια για να μαζευτούν στο Σύνταγμα, και κατέλαβαν το Καστελόριζο χωρίς καμία αντίσταση.

Μάλιστα, οι Τούρκοι αποκαλούν το Καστελόριζο “Μέις”, με αποτέλεσμα να έχουν εξαγριωθεί οι Έλληνες πατριώτες.

Ο στρατηγός μας, Φραγκούλης Φράγκος, καλεί τους Τούρκους να αποκαλούν το Καστελόριζο με το ελληνικό του όνομα, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, θα σταματήσει να βάφει τα μαλλιά του.

Ήδη, ετοιμάζονται συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αίτημα να μην αποκαλούν οι Τούρκοι το Καστελόριζο με τουρκικό όνομα.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση πως η απόβαση των Τούρκων στο Καστελόριζο έγινε μετά από συνεννόηση Τσίπρα-Ερντογάν, ώστε να ματαιωθεί το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Συντάγματος για τη Μακεδονία μας.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί την κυβέρνηση να μην διανοηθεί να στείλει δυνάμεις να ανακαταλάβουν το Καστελόριζο, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος και θα μπει σε κίνδυνο η ρύθμιση του χρέους.

Η Χρυσή Αυγή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάληψη του Καστελόριζου από τους Τούρκους, μαχαίρωσε δέκα Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απειλεί την Τουρκία πως, αν δεν αποσύρει αμέσως τις δυνάμεις της από το Καστελόριζο, θα φορέσει τη στολή του Βασιλιά Καρνάβαλου και θα πάει με πλοίο σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τα Ίμια και θα ρίξει τρία στεφάνια στην θάλασσα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν απάντησε να κοιτάξουν οι Έλληνες να πάρουν πρώτα πίσω την Ελλάδα από τους προστάτες, τους δανειστές και τους ολιγάρχες, και μετά αυτός θα τους δώσει και το Καστελόριζο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.