Allez les Noirs!

Η Γαλλία νίκησε την Κροατία και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, προσφέροντας μεγάλη χαρά στην Αφρική και στον Εμανουέλ Μακρόν.

Αν και οι Γάλλοι είναι αντιπαθητικοί και σνομπ, οι περισσότεροι υποστήριζαν την Γαλλία γιατί είναι μια εθνική ομάδα που αποτελείται από Αφρικανούς και έχει και μερικούς ξενέρωτους Γάλλους για να ταυτίζονται οι πουρκουάδες και να αισθάνονται εθνικά υπερήφανοι.

Πάντως, η εθνική Γαλλίας θα έπαιζε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και θα ήταν ανίκητη, αν δεν είχε μερικούς λευκούς που χαλάνε το ωραίο παιχνίδι των Αφρικανών.

Η Κροατία, εκτός από το φασιστικό της παρελθόν, αποτελεί και παράρτημα της Γερμανίας, οπότε όλοι ήθελαν να χάσει, γιατί ήταν σαν να έχανε ξανά η Γερμανία και αυτό είναι πάντα πολύ χαρμόσυνο για την ανθρωπότητα.

Βέβαια, με τόσα φασισταριά που υπάρχουν πια στην Ευρώπη, το σωστό θα ήταν να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο η Κροατία, για να τιμηθεί ο φασισμός που γεννήθηκε στην πατρίδα μας την Ευρώπη, αλλά εμείς κάνουμε πως δεν το ξέρουμε.

Από την άλλη, είναι πολύ απολαυστικό να βλέπεις τους Γάλλους να πανηγυρίζουν για τη νίκη μιας ομάδας με μαύρους παίκτες, που, αν δεν έπαιζαν μπάλα, θα τους είχαν στις παραλίες να πουλάνε τσάντες-μαϊμού στις Γαλλίδες που αράζουν όλη μέρα στις ξαπλώστρες και ξύνουν το πράμα τους.

Όλοι μιλάνε για την Γαλλία της Δημοκρατίας και της Γαλλικής Επανάστασης, αλλά ξεχνούν πως οι όροι “εθνικισμός” και “σοβινισμός” είναι γαλλικοί, αφού οι Γάλλοι είναι εθνικιστικά γουρούνια.

Γενικά, οι Γάλλοι είναι πάντα πρώτοι στην θεωρία αλλά στην πράξη κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λένε, και αυτό το ξέρουμε από παλιά, αφού υπήρχαν κάτι τύποι σαν τον Ζαν Ζακ Ρουσσώ, ο οποίος έλεγε διάφορα επαναστατικά και προχωρημένα για την κοινωνία και τους ανθρώπους αλλά τα πέντε παιδιά του τα παράτησε στο ορφανοτροφείο.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν πάρα πολύ χαρούμενος και φώναζε “Allez les Bleus!”, αν και, με τόσους μαύρους παίκτες, το σωστό θα ήταν να φώναζε “Allez Les Noirs!”.

Ο Μακρόν και η πρόεδρος της Κροατίας συμπεριφέρονταν σαν καθυστερημένοι και έκαναν διάφορες γελοιότητες στην διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούμε πως οι πολιτικοί ηγέτες έχουν μετατραπεί πια σε νοικοκυρές -και όχι σε διαχειριστές που είναι σημαντική θέση με ευθύνες-, οπότε είναι υποχρεωμένοι να γίνονται νούμερα ακόμα και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.

Πάντως, η πρόεδρος της Κροατίας -που ήταν κάτι ανάμεσα στην χαρούμενη θεία από τα Γιαννιτσά και σε πρόθυμη ξανθιά πορνoστάρ- πρόσφερε άφθονες ερωτικές φαντασιώσεις στον ανδρικό πληθυσμό, αφού είχε γίνει μούσκεμα από την βροχή -και οι ρώγες της είχαν σκληρύνει με τόσα αρσενικά γύρω της-, οπότε υπήρξε η ελπίδα πως θα σκίσει την βρεγμένη μπλούζα της και θα καλέσει όλο τον πλανήτη να ξεβρακωθεί και να ενωθεί μαζί της σε ένα ατελείωτο όργιo, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Αλλά μάλλον η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.