Δεν είναι αθώοι

Καλησπέρα Πιτσιρίκο,
Στέλνω το μήνυμα παραμονές της αποφάσεως της πολυετούς δίκης της Χρυσής Αυγής, αναμένοντας την καταδίκη των μελών της ναζιστικής-μαφιόζικης οργάνωσης.

Πολλά χρόνια δεν κράτησε αυτή η δίκη; Δεν ξέρω πώς λειτουργεί η Δικαιοσύνη, αλλά δε μπορώ και να μάθω πώς λειτουργεί, επειδή δεν την είδα και ποτέ να λειτουργεί.

Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής -εφόσον λειτουργήσει η Δικαιοσύνη-, θα έπρεπε να ξεκινά και η σημαντικότερη δίκη στην ελληνική ιστορία. Αυτή της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ του ελληνικού “κράτους”.

Μία δίκη η οποία άργησε όχι μόνο 5,5 χρόνια, αλλά περίπου 10, ίσως και παραπάνω.

Καθυστερούσαν μήπως τη δίκη ενός κόμματος έτσι ώστε να μη προχωρήσει η δίκη του δι(τρι)κομματισμού; Η πραγματικά αξιοσημείωτη δίκη;

Τα hastags που σαφώς ζητάνε καταδίκη και ότι δεν είναι αθώοι οι Χρυσαυγίτες, μου φέρνουν στο νου και άλλους που επίσης δεν είναι αθώοι.

Ποιος ο λόγος που πέρασαν τόσα χρόνια για να κάτσουν οι πραγματικοί ένοχοι της χρεοκοπίας μιας χώρας στο ειδώλιο;

Ίσως ήταν το ελατήριο της οικονομίας που εκτινάχθηκε και κοιτούσαμε τον ουρανό να το δούμε πού θα φτάσει.

Πάντα φώναζε η Αριστερά για τη ΧΑ, πως είναι σκυλιά του συστήματος, και αυτή τη φορά θα συμφωνήσω 1000 τα 1000 που λέει και ο κ. Αυγολέμονος.

Βοήθησε, βοηθήθηκε, συστήθηκε, εκλέχθηκε, φανάτισε, έδρασε, εγκλημάτησε. Και ΟΛΑ αυτά στο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να φαίνονται αθώες παρθένες τα σόγια που κατέστρεψαν τον τόπο.

Μπράβο ΧΑ, βολεύτηκες και εσύ και οι υπόλοιποι από τους 300.

Αμπαλαέας

(Αγαπητέ φίλε, η Χρυσή Αυγή ήταν το χαρτί του πολιτικού συστήματος και των ολιγαρχών μετά την χρεοκοπία της χώρας, ώστε να φύγουν τα φώτα από την χρεοκοπία και να πάνε στο …φασισμό. Φασίστες οι χρυσαυγίτες, οπότε δημοκράτες όλοι οι υπόλοιποι. Το τέλειο ξύπλυμα. Φυσικά, βοήθησαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή και την έστειλαν στη Βουλή για να …τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα. Πανέξυπνοι. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει δίκη για την χρεοκοπία της χώρας. Τουλάχιστον για την χρεοκοπία του 2010, που αντιμετωπίστηκε σαν φυσικό φαινόμενο, σαν καταιγίδα. Βέβαια, έρχεται η νέα χρεοκοπία της χώρας αλλά τι νόημα έχει πια; Η Δικαιοσύνη είναι ανέκδοτο στην Ελλάδα. Και δεν είναι ο μόνος “θεσμός” που είναι ανέκδοτο. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.