Οι μπάτσοι του Λάτση!

Μετά το θόρυβο που ξέσπασε, το Mega μετέδωσε ανακοίνωση της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ -η οποία ανήκει στον κατασκευαστικό όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ- για να διαψεύσει πως ο Μπόμπολας έχει σχέση με την κατασκευή του ΧΥΤΑ της Κερατέας.

Η εταιρεία που παρουσιάζεται να είναι πίσω από την κατασκευή του ΧΥΤΑ της Κερατέας είναι εταιρεία του Λάτση. Αυτό είναι πάρα πολύ βολικό για την αντίσταση των κατοίκων της Κερατέας στα ΜΑΤ, γιατί το όνομα του Λάτση –σε αντίθεση με αυτό του Μπόμπολα- κάνει ρίμα με το «μπάτσοι». Οι μπάτσοι είναι του Λάτση!

Βέβαια, οι κάτοικοι και οι αρχές της Κερατέας –που ξέρουν τα πράγματα κάπως καλύτερα- έχουν διαφορετική άποψη για τη συμμετοχή Μπόμπολα στην κατασκευή του ΧΥΤΑ. Διαβάστε:

Η ομόφωνη καταμαρτύρηση των κατοίκων της Κερατέα «: Μπόμπολας- Μπόμπολας» περί του υπαιτίου της βάναυσης μεταχείρισης τους από την κυβέρνηση η οποία δεν τολμά να κάνει πίσω ούτε χιλιοστό μη και δυσαρεστήσει τον εθνικό εργολάβο, ανάγκασε την εταιρεία «Ηλέκτωρ ΑΕ » του κ. Μπόμπολα να εκδώσει ανακοίνωση άρνησης εμπλοκής του στο ΧΥΤΑ Κερατέας, εγκαλώντας μάλιστα και την Δημοτική Αρχή προς επιβεβαίωση!

Ας πάρουμε με τη σειρά το θέμα για να δούμε πως έχει:

1. Το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό ανέλαβε η ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ η οποία το παρέδωσε προς υλοποίηση, ως υπεργολαβία στη Μεσόγειο ΑΕ της οποίας μεγάλο ποσοστό ανήκει στον όμιλο Λάτση και το 20%. ανώνυμων μετοχών κάπου αλλού (η αγορά γνωρίζει)

2. Η Μεσόγειος σε αντιστάθμισμα και για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό συγκρότησε κοινοπραξία με την ΠΡΟΕΤ ΑΕ. και την ΕΝDRACO Α.Τ.Ε και ανέλαβαν το έργο στην Κερατέα.

3. Πριν την υπογραφή της σύμβασης, ο διευθύνων σύμβουλος του της Ηλέκτωρ ΑΕ κ. Γ. Κατρής με συμβούλους του επισκέφθηκε στο δημαρχείο Κερατέας τον νεοεκλεγέντα τότε δήμαρχο Σταύρο Ιατρού προκειμένου να συζητήσουν για το έργο και τα οφέλη του για την περιοχή.

4.Ο Ο όμιλος Μπόμπολα κατέχει μονοπωλιακά σε ευρωπαϊκό τουλάχιστον επίπεδο, τη μοναδική προηγμένη μέθοδο βιολογικής ξήρανσης που εφαρμόζεται σε Φυλή και Γραμματικό και την οποία διάθεσε και στην Μεσόγειο προκειμένου να συμμετέχει στους «αδιάβλητους – διαφανείς» διαγωνισμούς .


Το κείμενο είναι από το μπλογκ “…από την Κερατέα …για την Κερατέα”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.