Θεσμοφοριάζουσες – Πρεμιέρα σήμερα στο Θέατρο Βράχων

Οι Θεσμοφοριάζουσες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη” στον Βύρωνα. Στην γενική δοκιμή ήταν πάρα πολύ ωραία, και βεβαιώθηκα οριστικά πως το να είσαι ηθοποιός είναι η απόλυτη ψυχοθεραπεία. Αν θέλετε μια όμορφη ζωή, να γίνετε ηθοποιοί. Βέβαια, να ξέρετε πως μπορεί να κάνετε πρόβες στις 4 το πρωί και να μιλάτε ψιθυριστά, για να μην ξυπνήσουν οι γείτονες. Επίσης, θέλω να πω πως ο Δημήτρης Πιατάς είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος στον κόσμο.

(Η τελευταία φωτογραφία είναι από την προχτεσινή πρόβα στην Σιβιτανίδειο. Απονέμω στον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο το βραβείο για την καλύτερη πόζα στις πρόβες.)

Οι Θεσμοφοριάζουσες ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 23 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη” και οι πρώτες παραστάσεις είναι: Ανοιχτό θέατρο Παπάγου 25 Ιουνίου, Πόρτο Ράφτη – κινηματογράφος «Άλεξ» 29 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη – Θέατρο Δάσους 2 και 3 Ιουλίου, Ραφήνα -Γυμνάσιο Λύκειο 5 Ιουλίου, Ρόδος – Θέατρο Ανατολικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» 7 Ιουλίου, Νέα Μάκρη – Αμφιθέατρο Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου 9 Ιουλίου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.